Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batman2
őstag
válasz
molnarpeter #172 üzenetére
A szívó dízel biztosan jobban bírja, mint egy turbós, a rövid utakat, de mindegyiknek ártalmasabb, mint egy benzinesnek, hosszabb távon javítási költségben egészen biztosan többet fog kifizetni a dízelre.
Nagyjából tisztában vagyok a régi és az újabb dízelekkel is, az aláírásomban szereplő régi mercim miatt sokat tapasztaltam a régi dízel technikát, magam is szerelem, ismerem részleteiben a motorját.
Két éve pedig egy turbós 1,6-os CDI autóval járok naponta hosszú utakat, így azt is meg tudtam ízlelni, és sokat olvasok is mindkét technikáról.
De a trabicseket is magam szerelem, és bár biztosan nem értek olyan szinten a karbihoz pl. mint aki azt tanulta és jól megtanulta, de addig olvasgattam róla, amíg elég jól sikerült beállítani, most minden megy rajta rendesen, még a kényes félautomata szívató is, ami előtte évekig nem volt jó.Üdv.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter #168 üzenetére
Pedig azt hittem hogy 5-6 literből eljár.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
molnarpeter #166 üzenetére
Az volna hogy mennyi lehet a városi fogyija egy 1.1-es trabicseknek?
Azért kérdem mert viszonylag sok van már 100k-tól eladó, 130-150k-ért meg már viszonylag jó állapotúakat is találni és ha nem lenne sok a fogyasztása akkor vennék egyet munkába szaladgálósnak meg úgy mindenesnek.
Mert van nekem egy kocsim már de az sokat kajál (8.5-9l) illetve mivel nagyon szép állapotba vettem állagmegörzés miatt azt csak nyáron hajtanám. Ilyen élmény kocsinnak vettem.
Ezért gondolkodom a Trabin mint mindenes lótifuti kocsinak.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- ASUS routerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Ömlenek a felhasználók a reklámos Netflixre
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- ZIDOO médialejátszók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Motion F5te Tablet - Intel i7-3667U I 4GB I 128GB SSD I 10,4" XGA Touch I Cam I W10 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest