Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
Elvileg igen, kötelező lesz Win11-hez.
A TPM annyit csinál, hogy a bitlocker kulcsot bele tudod tenni, és nem kell kézzel megadni a kulcsot minden induláskor. Ha kiszeded az SSD/HDD-t, és átrakod egy másik gépbe, akkor a kulcs megadása nélkül nem fogod tudni feloldani a meghajtótitkosítást.
Gondolom másfajta kulcsokat is képes biztonságosan tárolni a TPM, de már régen foglalkoztam vele.
Nem tudom, hogy az új gépeknél hogyan van. Nálam pl a tabletnél fixen bele van forrasztva, és ha tönkremegy, akkor cserélhetem az egész main boardot, ami kb. ugyanannyi, mint egy új tablet ára. Pont így is jártam vele.
Szerintem előnyösebb, ha cserélhető a TPM. Ami még izgalmas, hogyha elutazok, akkor kihúzhatom és magammal vihetem a TPM-et, aztán senki nem fog tudni hozzáférni a géphez. Elvileg még talán a secure boot is hozzá köthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Path of Exile (ARPG)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Watch ULTRA 49mm cellular gyönyörű, 2026 május 30-ig Apple garancia! Akku 86% Fulldoboz!
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
- Garanciás Acer Nitro V15 15,6"FHD/165Hz/Ryzen 7 7735HS/32GB DDR5/1TB SSD/RTX 4060 8GB/beszámítás van
- Macbook pro 16 2019. I9/32gb ram/512gb ssd/ Amd radeon 4gb
- LG UltraGear 45GS95QE-B Monitor 3 Év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Silver 128GB használt szép állapot 95% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest