Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sparks: Az első 7 nap egy iPhone 17 Pro Max-szal
- Garry84: Sumák aprós?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48084 üzenetére
Hát ha jól néztem utána sajnos az sem támogatja a v2.x verziókat pedig az elég jónak festett, már annó a Linksysnél elgondolkodtam hogy felteszem rá de aztán sikerült stabilan működő DD-t rápakolnom amivel jól szuperált, amúgy most úgy oldottam meg hogy a netet továbbra is a Linksys kezeli és a Dhcp-t is és LAN-LAN porton összekötöttem a Tpvel amire megy az asztali lanon meg a wifis kliensek, ezzel két gondom van, az egyik hogy gazdaságtalan és nem tudom hogy csak érzetzavar-e de olyan mintha az oldalak betöltési sebessége nőtt volna egy picit ami engem kissé zavar, a sebesség rendben van amúgy, lehetséges hogy az ilyen összekötés miatt lassul a böngészési élmény? Közben a témára visszatérve nagyon úgy fest hogy csak sima alap Openwrt-t lehet rá tenni és kézzel feltelepítgetni hozzá minden csomagot ami nekem kell de mivel még nagyon friss verziók vannak csak nem is biztos hogy stabilan fog menni tehát egyenlőre kénytelen vagyok kivárni (vagy eladni és venni helyette Asus N16-ot amit eredetileg akartam) addig meg marad a Linksys és Tplink összekötés így van wifi és vannak extra funkciók meg 5w plusz fogyasztásom meg érzetre lassabb netem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Borderlands 4
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Battlefield 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest