Hirdetés
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48084 üzenetére
Hát ha jól néztem utána sajnos az sem támogatja a v2.x verziókat pedig az elég jónak festett, már annó a Linksysnél elgondolkodtam hogy felteszem rá de aztán sikerült stabilan működő DD-t rápakolnom amivel jól szuperált, amúgy most úgy oldottam meg hogy a netet továbbra is a Linksys kezeli és a Dhcp-t is és LAN-LAN porton összekötöttem a Tpvel amire megy az asztali lanon meg a wifis kliensek, ezzel két gondom van, az egyik hogy gazdaságtalan és nem tudom hogy csak érzetzavar-e de olyan mintha az oldalak betöltési sebessége nőtt volna egy picit ami engem kissé zavar, a sebesség rendben van amúgy, lehetséges hogy az ilyen összekötés miatt lassul a böngészési élmény? Közben a témára visszatérve nagyon úgy fest hogy csak sima alap Openwrt-t lehet rá tenni és kézzel feltelepítgetni hozzá minden csomagot ami nekem kell de mivel még nagyon friss verziók vannak csak nem is biztos hogy stabilan fog menni tehát egyenlőre kénytelen vagyok kivárni (vagy eladni és venni helyette Asus N16-ot amit eredetileg akartam) addig meg marad a Linksys és Tplink összekötés így van wifi és vannak extra funkciók meg 5w plusz fogyasztásom meg érzetre lassabb netem..
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! MacBook Air M1 13" 2020 - M1 I 8GB I 256GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest