- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #48084 üzenetére
Hát ha jól néztem utána sajnos az sem támogatja a v2.x verziókat pedig az elég jónak festett, már annó a Linksysnél elgondolkodtam hogy felteszem rá de aztán sikerült stabilan működő DD-t rápakolnom amivel jól szuperált, amúgy most úgy oldottam meg hogy a netet továbbra is a Linksys kezeli és a Dhcp-t is és LAN-LAN porton összekötöttem a Tpvel amire megy az asztali lanon meg a wifis kliensek, ezzel két gondom van, az egyik hogy gazdaságtalan és nem tudom hogy csak érzetzavar-e de olyan mintha az oldalak betöltési sebessége nőtt volna egy picit ami engem kissé zavar, a sebesség rendben van amúgy, lehetséges hogy az ilyen összekötés miatt lassul a böngészési élmény? Közben a témára visszatérve nagyon úgy fest hogy csak sima alap Openwrt-t lehet rá tenni és kézzel feltelepítgetni hozzá minden csomagot ami nekem kell de mivel még nagyon friss verziók vannak csak nem is biztos hogy stabilan fog menni tehát egyenlőre kénytelen vagyok kivárni (vagy eladni és venni helyette Asus N16-ot amit eredetileg akartam) addig meg marad a Linksys és Tplink összekötés így van wifi és vannak extra funkciók meg 5w plusz fogyasztásom meg érzetre lassabb netem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- E-roller topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar / Garancia
- FULL CTO 14" MacBook Pro M2 MAX / 12C CPU / 30C GPU / 32 GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- AKCIÓ - 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Garancia
- CTO (DUPLA RAM MEMÓRIA) MacBook Pro Retina 14" 10C / 16C CPU / 32 GB RAM / 1 TB SSD / Garancia
- CONTAX ZEISS AUTOFÓKUSZOS OBJEKTÍVEK SoNY E vázakhoz
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest