Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
sz.z.csicsi
üzenetére
És elárulnád, hogyan segített Vargalex? Mert most már 2 napja szenvedek vele, hogy menjen ez a nyamvadt Xbox, de nem, nem akarja. Karácsony előtt kipróbáltam teszt erejéig a live connectet és akkor azt írta minden OK, még wifin is és kábelen is. Most meg ott a router és a net között a sárga felkiáltójel és nem bírok én se csatlakozni a Live-ra se wifin, se kábelen. Nem, nem teszem fel a gyárit, nem azért vettem a routert. Akkor inkább eladom az Xboxot
Tudtam, hogy nem szabad a Microfossal kezdenem 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Aorus 12500h 64GB RAM 4060 512SSD
- Garmin Venu 3 fehér (homokkő)
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudtam, hogy nem szabad a Microfossal kezdenem