Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Nézd. Én nem értek messze,olyan szinten ehhez, mint te.
Én anno feltettem egy kérdést a topikban, hogy hogyan tudok fix ip-t adni a média player-nek.
Arra az a válasz jött, hogy a statikus bérleteknél.[link][link]
Szóval hidd el nem én találtam ki.
Nagyon sokat segítettél már itt korábban is nekem
, de azt kellene megértened, hogy a kérdezők többsége nem rendelkezik azzal a tudással amivel te. A válaszokat is érdemesebb lenne ehhez viszonyítva adni.
A kolléga válaszát például egyből megértettem, pedig ezek szerint te is pont ezt mondtad.
Mindegy. A lényeg, hogy akkor a jelenlegi 197-es ip címen is rögzíthetem a a statikus bérleteknél a PC-t.
Már, ha ezt legalább jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
, de azt kellene megértened, hogy a kérdezők többsége nem rendelkezik azzal a tudással amivel te. A válaszokat is érdemesebb lenne ehhez viszonyítva adni.