- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
galaxys80
veterán
Nézd. Én nem értek messze,olyan szinten ehhez, mint te.
Én anno feltettem egy kérdést a topikban, hogy hogyan tudok fix ip-t adni a média player-nek.
Arra az a válasz jött, hogy a statikus bérleteknél.[link][link]
Szóval hidd el nem én találtam ki.
Nagyon sokat segítettél már itt korábban is nekem, de azt kellene megértened, hogy a kérdezők többsége nem rendelkezik azzal a tudással amivel te. A válaszokat is érdemesebb lenne ehhez viszonyítva adni.
A kolléga válaszát például egyből megértettem, pedig ezek szerint te is pont ezt mondtad.
Mindegy. A lényeg, hogy akkor a jelenlegi 197-es ip címen is rögzíthetem a a statikus bérleteknél a PC-t.
Már, ha ezt legalább jól értem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest