Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz
Mela Kehes
üzenetére
masolasnal megmondod, hogy csak a *.asdhfsduia tipusu file-okat masolja (kiveve persze, ha vannak ilyen file-jaid, akkor mas sorrendben csapkodd a billentyuzetet, mint en tettem azt az iment)
-
rt06
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
most nezem, hogy ez content plugin, ami funkcioja a, hogy a megjelenitett oszlopokat bovitsd, keresesnel hasznald, vagy egyeni tooltip-eket ajd meg, ezt csak ugy megjeleniteni nem tudod
-
rt06
veterán
válasz
headhunter
üzenetére
nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a meghajtok felsorolasabol kivalasztod a halozatokat
-
rt06
veterán
a halozatok kozt kellene, hogy lasd oket
-
rt06
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
en pl azert varom, hogy mukodjon rendesen, mert akkor nem kell a tortoisesvn-bol ket verziot fenntartanom (es kulon-kulon frissitenem) a gepemen
a tortoisesvn egy windoze-os svn kliens, ameny beepul a windoze shell-be, s a context menu-bol hasznalhato
viszont amig a totalcommander 32 bites modban fut, addig kell telepitenem egy 64 bites tortoisesvn-t az explorer miatt (ami a 64 bitest hasznalja), es egy masikat a totalcommander miatt (ami meg a 32 bitest hasznalja) -
rt06
veterán
igen, tisztaban vagyok vele, de user szempontbol nem ez a megfelelo megoldas
PhoenixK:
az a baj, hogy itt nem plugin-rol van szo, hanem az openssl dll-ekrol, amiket ugyanazon a neven keres a 32 es 64 bites verzio is, igy amig nem mukodokepes minden a 64 bites verzio alatt, addig ket kulon telepites szukseges -
rt06
veterán
arra van valakinek otlete, hogyan lehetne egyszeruen eletre kelteni az ftps funkcionalitast ugy, hogy az mukodjon mind a 32, mind a 64 bites verzio alatt?
a 64 bites tc ugyanis nem megy 32 bites openssl-lel, a 32 bites tc pedig nem megy 64 bites openssl-lel -
rt06
veterán
válasz
PhoenixK
üzenetére
nekem kezzel beirva mukodik
mukodik tovabba ugy is, ha az ftp kapcsolat beallitasainal beirom, majd mentem az uj jelszot
ezt kovetoen viszont az adott kapcsolat nem mukodik 32 bites verzio alatt (amig be nem irom kezzel a jelszot, vagy nem modositom a kapcsolatot)gondolom valami elteres lehet a ket verzio jelszotarolasaban (ami nekem rossz hir, mert az ftp jelszavaim kozul kb kettot tudok (ami kellemetlen, mikor van az embernek 50 ftp account-ja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Elden Ring
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Villanyszerelés
- Arc Raiders
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Plazma TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest