- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Őskoczka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
lúúúzer #1959 üzenetére
Bár igaz, hogy a LI-ion akksik nem érzékenyek a rátöltésre, én ezt kétkedve fogadom. Tapasztalatból tudom, hogy egyik akksi sem szereti az összevissza töltögetést. Márpedig a notit sokszor bekapcsolom egy nap, Van, hogy öt percre van, hogy több órára. Ilyenkor az akksit állandóan elkezdené tölteni és lehet, hogy féligtöltött állapotban már ki is kapcsolnám. Telefonjaim mind LI-ionos akksival mennek és régi tapasztalat, hogyha a félig töltött akksira rátöltök, akkor utána 3-4 napig bírja a telefon. De, ha lemerítem ameddig az elektronika engedi (kikapcsol a telefon) és felteszem egész éjjelre kikapcsolt állapotban tölteni, akkor 7-8 napig is bírja. Nemhiába mennek gajra pár hónap alatt azoknak a telefonoknak az akksijai, amiket egy nap 25-ször rak be gazdájuk az autós kihangosítóba, ami rögtön tölti is őket.
Én a noti akksit teljesen feltöltve szépen elcsomagolom a notitáskába és, ha hamarabb nincs szükség rá akkor kb. 1 havonta lemerítem és újratöltöm, majd megint elteszem.
Bár kétségkívűl megvan az a hátránya a dolognak, hogy így elveszti az akksi a ''szünetmentes táp'' szerepét és egy áramszünet rosszul tud esni a notinak. Node a három asztali gép sincs szünetmentesre kötve és őnekik ugyanúgy nem esik jól egy áramszünet. Tehát kinek a pap, kinek a papné.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- Fejhallgatós találkozó
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sziku69: Szólánc.
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Lenovo ThinkPad T440 (Furbify-tól vásárolt, felújított laptop)
- Nitro AN515-58 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- UTOLSÓ 4db! Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest