Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ufonauta

aktív tag

válasz lúúúzer #1959 üzenetére

Bár igaz, hogy a LI-ion akksik nem érzékenyek a rátöltésre, én ezt kétkedve fogadom. Tapasztalatból tudom, hogy egyik akksi sem szereti az összevissza töltögetést. Márpedig a notit sokszor bekapcsolom egy nap, Van, hogy öt percre van, hogy több órára. Ilyenkor az akksit állandóan elkezdené tölteni és lehet, hogy féligtöltött állapotban már ki is kapcsolnám. Telefonjaim mind LI-ionos akksival mennek és régi tapasztalat, hogyha a félig töltött akksira rátöltök, akkor utána 3-4 napig bírja a telefon. De, ha lemerítem ameddig az elektronika engedi (kikapcsol a telefon) és felteszem egész éjjelre kikapcsolt állapotban tölteni, akkor 7-8 napig is bírja. Nemhiába mennek gajra pár hónap alatt azoknak a telefonoknak az akksijai, amiket egy nap 25-ször rak be gazdájuk az autós kihangosítóba, ami rögtön tölti is őket.

Én a noti akksit teljesen feltöltve szépen elcsomagolom a notitáskába és, ha hamarabb nincs szükség rá akkor kb. 1 havonta lemerítem és újratöltöm, majd megint elteszem.
    Bár kétségkívűl megvan az a hátránya a dolognak, hogy így elveszti az akksi a ''szünetmentes táp'' szerepét és egy áramszünet rosszul tud esni a notinak. Node a három asztali gép sincs szünetmentesre kötve és őnekik ugyanúgy nem esik jól egy áramszünet. Tehát kinek a pap, kinek a papné.

Új hozzászólás Aktív témák