Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Aktív témák
-
kabelmania27
félisten
válasz
martoslaci #1 üzenetére
-
martoslaci
csendes tag
Üdvözlök Mindenkit!
IBM ThinkPad T41 laptopot használok. Win XP- Firefox- 250 GB HDD- stb.
Két napja felszemétkedett a gépre egy BaiduAnTry.exe nevű féreg. Jónéhány vírusírtót, (Unlocker- stb.)végig próbáltam, de az eredmény minden esetben "hozzáférés letiltva" üzenet. Volt már tapasztalatom abban, hogyha egy HDD-ről pl. az OP-renszert akarom törölni, az épp ilyen nehézségekbe ütözik. Ezt olykor úgy oldottam meg, hogy külső meghajtóként rácsatlakoztattam másik gépre a HDD-t. Így, mint "slave" meghajtón bármilyen műveletet el tudtam végeztetni a "Master" géppel.
Ez a BaiduAn...exe nevű átok jelen esetben a C:\[Program Files]-ben alkotott magának egy [Baidu]- nevű külön mappát. Azon tépelődöm, hogy mi fog történni akkor, ha másik gépről (mint slave meghajtón) kezdeményezem a törlését? Hogyan fogja fogadni ezt a beavatkozást visszahelyezés után a laptop? Ha valakinek hasonló rendhagyó beavatkozással kapcsolatosan vannak tapasztalatai, köszönettel venném, ha megosztaná. Köszönettel : Martos Laci
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Battlefield 6
- Cudy routerek
- Óvodások homokozója
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest