Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Aktív témák
-
Tomics
addikt
Mai nap csináltam egy átmozgató edzést felsőtestre, jól esett. Tegnap lábra és hasra edzettem, van is izomláz rendesen, péntekig pihentetnem kell. Holnap kardiót tervezek (bike, majd lépcsőzés) Evéssel nincs probléma, eddig tudtam tartani magam.
Voltam suliban is, 2 töri, 2 infó, 2 matek. Megtudtam a vizsgaidőszak pontos dátumát (ápr 17-29). Sajnos tanórák is lesznek ezzel párhuzamosan, mint most, aminek nem örülök, mert itthon többet tudnék készülni ez idő alatt. De talán hasznos lesz egy kis gyakorlás írásbeli előtt.
Tanulni ma nem igazán tanultam, vagyis inkább semmit. Elkezdeni a legnehezebb. Holnap már muszáj lesz, mert minden nap számít már és be kell pótolnom csütörtökig a lemaradásaim.Vettem multivitamint is (Multi-X), csodát nem várok tőle, csak egy kis segítséget, hogy több órát ébren tudjak maradni és kihajtsam magamból a maximumot edzés és tanulás terén.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- 0perces Kolink KLA-003
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest