Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- bitpork: 2025, zárás
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
kraven54
üzenetére
A division closed beta-t végigtoltam és kb minden fellelhető infót megnéztem / elolvastam. A Watch dogs óta 2 dolgot rendeltem elő. Witcher 3 és ez. A W3 nagyon bejött és rossz ez sem lesz.
A 'nincsenek elvárásaid' szerintem kicsit erős lett

Inkább úgy mondanám, hogy nincsenek irreálisan magasan az elvárásaim.Egyébként olyan dolgokra is vetemedek néha, hogy ismeretlen étteremben egyek egy ismeretlen fogást vagy új helyre menjek nyaralni. És megesik, hogy putri a kiszolgálás, nem ízlik az étel és nem jó a szállás. De az átlag még mindig pozitív. Uff

-
duvi
nagyúr
válasz
kraven54
üzenetére
"Csak egyszer történne meg az, hogy kijön egy agyon hype-olt játék (kevés tartalommal) és senki nem venné"
- Nemrég jelent meg a Heroes VII. Pont ez történt vele. A megjelenés után egyből elkezdett zuhanni az ára és még így se nagyon tudják eladni. Itt kaptunk egy open bétát (ami manapság már nem divat), ami sokaknak segített a döntésben. Enélkül tényleg félrevezető lett volna az E3-as bemutató. Így viszont korrekt üzlet.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kuponkunyeráló
- Farming Simulator 25
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- OLED monitor topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elsötétül a Steam Deck, ha letöltés fut a háttérben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autós kamerák
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő