Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vegitossj7

addikt

válasz .LnB #5173 üzenetére

Akkor elmagyarázom neked a csalás mivoltát konzolon és PC-n Fifánál. Csak neked:

Ezek Ultimate team-ben vannak jelen, hogy Coin-t farmoljanak, amit az EA nem árul. Ezekből lehet játékosokat venni. Viszont az EA nem árul coint, azt csak meccsekkel lehet szerezni, a mikrotranzakció csakis a pakkokra vonatkozik, amit ki lehet váltani Fifa pointtal (Ea valuta), vagy Coinnal.
    A csalók pedig illegális coint adnak el, az inflációt megsokszorozva. Példa: Futcoin ufifa sőt G2a és mmoga is ad el.

Na most ezek a csalók, elindítják PC-n a scriptet, rendszerint: Enter, Enter, Enter, F3.

A csapatuk egy totál random, kapus a csatár, csatár a kapus, totál random, ahogy odafosta őket az Isten.
    Elkezdődik a meccs, a legnagyobb divizióba, találkozol egy ilyen csapattal. Tudod hogy csaló. Középkezdés előtt "megszakad a meccs", ő nyer 99-0-ra, te meg rendszerint kikapsz. Lényegében ennyi. Ugyanez megy még most is.

Ezt konzolon nem tudom hogy csinálják pontosan, de sokszor láttam, hogy DIV 1-be jutbobos elindult a 500$-os csapatával konzolon, és pont a leírtakkal találkozik. Ezért vannak csalók PS4-en és Xboxon is.
    Ha nem lennének csalók, nem lehetne coint se eladni az elején...

Persze ez nagyon le van egyszerűsítve, ennél jóval bonyolultabb.

Viszont azt bevallom, hogy máshol "még" nem láttam ilyesmit konzolon. Azt viszont tagadni hiábavaló, hogy konzol teljesen csalómentes övezet.

• Sebestyen01

őstag

válasz .LnB #5173 üzenetére

Haggyad itt mindenki csalot lát, mert divat lett fikázni a pct ezért! Jah és más gamenel nem baj csak ennél! Hozzateszem talán 2 ember ha találkozott csaloval, az sincs dokumentalva. 18h game alatt én pl nem, egy gyanús faszi volt talán de nem ölt meg minket és el is tűnt.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés