Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Portász
tag
válasz
s4hu|SyD^ #35453 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat ,nézem én de nem értem .
Most akkor az én esetemben adott egy Katonai AK-47M fegyver aminek a mellékelt kép alapján
24,7 K az alap sebzése .Az lenne a kérdésem hogy Katonai AK-47M fegyvernek mennyi a maximum alap sebzése . például 20K - tól 25 K -ig . Na ezt nem látom sehol .
Van néhány fegyverem amiket szétszedtem ,eladtam mert kevés volt a sebzése ,de idővel találtam erősebet,de nem tudom hogy az adott fegyverekből mi a maximum amit találhatok .Mert ugye feljebb lehet ügyeskedni egy gyengébb fegyver sebzését ,de alapból akkor is gyengébb .
Nem akarok senkit fárasztani ,de konkrétumot nem találok ,vagy tárolgassam hátha lesz jobb .
Valaki csak eltudja magyarázni angol szavak használata nélkül ,mert néha felét sem értem amit írtok
Egyszerűen ha lehet kérnem segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- DUNE médialejátszók topicja
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- További aktív témák...
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest