- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vaakuum #28539 üzenetére
Nem, SP jelen esetben a Season Passra utalt, hogy érdemes-e megvenni. Arra írtam, hogy sajnos már nem él az akció, de ubi storeból, ubi pontokkal 16 Euróért el lehetett hozni tegnapig.
Nekem tegnap este lett meg az alapjáték, előtte csak betaztam, szóval igazából csak amit olvastam arra tudok hagyatkozni, de a leírások alapján eléggé kibővíti a tartalmat, így érdemes beszerezni idővel.
-
válasz
vaakuum #28539 üzenetére
sp - season pass
ug - underground, a division 1. content dlc-je.
survival - a division 2. content dlc-je.season passszal a season 1 content dlc-it (underground, survival, last stand) kapja meg a vásárló, meg talán 1 vanity dlc packet (4 skinnel), valamint minden hónap 1.-én és 15.-én van egy supply drop az open worldben karakterenként, amit learathat.
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam topic
- sziku69: Szólánc.
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest