Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KaYaK

tag

válasz Raulblanco07 #20915 üzenetére

Snip3r_HUN
    Az ugye 200k sebzes? Volt nyomva "T" betű ? Ha nem akkor ne gyere velem egy sötét utcában!! :DDD :DDD

Korábban mar írtam erről a Nerf dologról a topicba de akkor sem vettem észre konkrétan veszítettünk e mint mezei játékos valamit az 1.3 patch el?
    En korábban 3/3 ugynok voltam striker/ sentry kombó + AUG A3 para 250k DPS el es futkoztam DZ ben napi HVT utaltam mindig is inkább Falcon CH vagy hard amit toltam a striker sentry cuccokert

1.3 után
    5/1 sentry / striker vagy 204 HE mellény a Felelőtlen miatt + G36
    Attól függ melyik mellény van rajtam 345/367/13 vagy 411/286/11 az értékek
    Nemrég írtam hogy az új X-45 pisztoly is mekkora OP lehet es 34 mobot lehet vele ölni nem csak durrogtatni
    Jött az UG új settek azóta en a föld alatt elek nem is megyek föl csak craftolni
    Nekem kb napi 1/2 óra jut átlagban van a játékban 156 órám es nem érzem úgy hogy bajban lennék egy Falcon heroicon ( mar letoltam)
    Jahh 100% ban random csapatokkal megyek akar Falcon akar UG es minden rendben van velük !! Végig lehet tolni velük simán persze van gyengébb es olyan is hogy megyünk mint a tank nem használtam mikrofont de hallom ha mondanak valamit akkor megpróbálom úgy csinálni ennyi

Új settek közül jelenleg egyik sem kell... Nem látom értelmét... Jó ez a 5 sentry melle striker vagy HE204 mellény mikor milyen kedvem van

Ez szigorúan egyéni vélemény Én nem vettem észre nerfeft sőt erősebb lett a karakter mint volt pedig csak a fegyverek változtak es 1 új 268 striker mellényem van ennyi

Új hozzászólás Aktív témák