Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VirDan
üzenetére
Nekem a vectoron mindhárom talent aktív. Pontosság, első golyó növelt sebzés és valami értelmetlen szarság...
11.4 a sebzése, nem tudom mennyit lő másodpercenkét ( 22.5% gyorsítás van rajta 100-as tár mellett ) és 160eDPS felett van egy picivel. Ha felrakom a kesztyűm, ami a géppisztoly sebzést növeli, akkor még egy picit több. De én most AUG-gal megyek, de a sebzését az AK-nak húztam. Így az aug 158e, az ak 175.
Vectorral az a bajom, hogy kihiváson még 150eDPS mellett sem volt elég 1 tár ( 40 lőszer ) az ellenbe ( esetleg ha mind fejbement, és kritelt is szépen... ), augból viszont elég nekem 1 tár ( 50 lőszer ). Picit jobban is szórja a critet, mert aktív rajta a fejes bónusz. Pontossága annak is 48% nálam.
Még ami nagyon jó, az az MP5. 64 lőszer, csak úgy fossa a golyót. Abból simán elég 1 tár a sárga 32-esekbe. Az más, hogy mire azt ellövi, szarrá lőnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Path of Exile (ARPG)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ezzel tényleg tizenkilencre húzott lapot a Gigabyte
- Kuponkunyeráló
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- További aktív témák...
- Xbox One / Series X Játékok
- Új 2TB 2000GB m.2 Külső SSD, tesztelt, garancia
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Garanciás - LG C2 55 OLED TV 4K, 120Hz, 2.1 - OLED55C21LA
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)