Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alibiman
aktív tag
Én még a főküldiket csinálom, de kezdenek rutinná válni. Odarepülők, kicsit körülnézek a helikopterről, ha lehet, pofátlan módon landolok az egyik épület tetején. Aztán drónnal felderítem a terepet, felmérem, milyen sorrendben érdemes kilőni az NPC-ket, hogy minél később vegyenek észre. Rádióst, drónost gyorsan elintézem, aztán jöhet a többi. Ez még viszonylag szórakoztató, mert olyan, mint egy Sokoban. A maradékot meg nyílt harcban lenyomom. Miután tök üres lett a terep, megcsinálom a feladatot, begyűjtöm a ládákat, gyűjteni valókat, oszt jó napot. Néha Zastavával lövök egy jó hangosat, hogy ÉBRESZTŐ!, kempelek egy jól védhető helyen, ahova szépen libasorban odajönnek, én meg fejbe lövöm őket. Meg van, hogy Splinter Cell stílusban settenkedek, pisztollyal a kezemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Warzone
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hogwarts Legacy teszt
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Napelem
- Android felhasználók OFF topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- Samsung S20 Ultra 5G + Galaxy Watch 5 Pro egyben, tokokkal, dobozokkal
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- Sony WF-G700 White- INZONE Buds vezeték nélküli zajszűrős(ANC) fülhallgató - Fekete, 2 év gari
- High-End AMD Ryzen 9 9950X3D, ASRock X870E Taichi + Dell AlienWare AW2725DF + ajándékok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Dupla Lencsés PTZ Biztonsági Kamera 2.4/5G Dual Band Wifi Kamera+128gb mermoria kártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest