Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mave13

őstag

Sziasztok!

Forestjo:
    Igen, az egész várost lehetetlen bemutatni, meg, hogy őszinte legyek, nem is célom. Érdekes, de mint említettem eléggé ismétlődő jellegű. Az első tíz kis shrine az utcasarkon még érdekes, de utána már megszűnik az újdonság varázsa. A ismertebb, és érdekesebb helyeket igyekszek felkeresni, persze a hegyeken kívül. De Tokiót bejárni, főleg gyalog, cirka lehetetlen.

Oimachi az állomás, ahol átszállok. Shinagawa a városrész (Shinagawa-ku), és Hatanodai az a része, ahol lakom. 35.608647,139.701784 Erre keress rá google.maps-on! Street view is elérhető. Van egy fehér teraszos épület, abban lakom, és a sarkában levő kereszteződés átellenes oldalán ott az egyetem egyik bejárata. Ha "lemész" jobbra a domb aljára, akkor az a nagy fehér épület a kórház, azt látom az ablakból.

A sziget szerintem természetes, bár a fene tudja, sok hasonló van az öböl ezen részén. Biztos, hogy van vele valami tervük, mert az egész építési területnek néz ki, valamit nagyon dolgoznak rajta. És igen, pénzük az van.

Mister_X:
    Az ország gyönyörű. Rengeteg hegy, és sok természet, de sajnos szinte mindenhol autópályák és vasutak mennek. Kint vagy a semmi közepén, és egyszer csak egy 2x2 sávos autópályába futsz csak úgy. Szóval, érintetlen vadonról már nagyon nem lehet beszélni.

Tokió hatalmas. Minden kollégám mást mond, de Tokyo city cirka 20 millió ember otthona, Tokyo agglomeráció, azaz az összefüggően lakott terült pedig cirka 40 millió emberé. ha azt vesszük, majdnem a teljes népesség harmada él itt.

Új hozzászólás Aktív témák