Hirdetés

2024. június 22., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5260) DeathBat666


DeathBat666
aktív tag

Mai NHL tippek:

Már írtam egy tippmixes NHL tippeket, de most leírom a netest is.

New York Islanders - Pittsburgh Penguins

Most valamiért nagyon érzem az Islanders győzelmet és van is rá esélyük, hisz két szoros meccset játszott a 2 csapat az 1. kivételével. De valahogy nem merem megtenni, hisz azzal a Pittsburgh el játszanak, akik toronymagasan nyerték az alapszakaszt. Ezért gólokra fogadnék, 5,5 over 1.73. (Mind a 3 meccs gólparádés volt.)

Ottawa Senators - Montreal Canadiens

Délelőtt már leírtam muszáj nyernie a Montrealnak, hiszen ha most nyer a Senators elég kellemetlen helyzetbe kerülhetnek, és remélhetőleg a legutóbbi csúfos vereségükért most visszavágnak. Viszont a döntetlen még mindig benne van, ezért duplaesélyben ajánlom, így is 1.60 a Montreal oddsa.

Minnesota Wild - Chicago Blackhawks

A Chicago a mezőny eddig legjobb csapata, de néha hiányolom bennük az akaratot. Ma Chicago győzelmet várok, egyértelműen jobb csapat mint a Minnesota, és ha most a hazai együttes nyer, akkor nagyon nagy lélektani előnyben lesznek, hisz szerintem még ők se gondolták, hogy akár tovább is juthatnak a Blackhawks ellen. Szóval Chicago győzelem 1.95 odds.

San Jose Sharks - Vancouver Canucks

Érdekes meccs lesz, nem tudom, hogy mennyire hisz még a továbbjutásban a Canucks, de szerintem ma becsületesen lehozzák a meccset, nem ezért dolgoztak egész évben, hogy már a play off első körében 4-0 ás összesítéssel kiessenek. Döntetlen viszont ezen a meccsen is esélyes, ezért duplaeséllyel teszem meg a Vancouvert. 1.70 erre az odds.

9,1 odds, én megteszem egy ezressel, múlt éjszaka 500ból 9391 ft, és a többi éjszakákon is kaszáltam rendesen. Ez most egy kicsit biztonságosabb szelvény, úgy gondolom megér legalább egy 300 ft t is, alig van veszteni valód.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.