Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shkiz0

    nagyúr

    válasz B-L-A-C-K #47902 üzenetére

    Délután haverom tett pár szelvényt, darabját 1K-val. Ő örül én meg nem, részben a saját marhaságom, részben az istenverte tippmixpro miatt.
    Normál esetben online kicsit mindig magasabb volt az odds mint a sima mixen, erre jön a tippmixpraouuu és nem hogy legalább ugyanakkora, hanem még fosabb odsokat is kínált.
    Pl nézd meg azt a szelvényt amit te raktál, megraktam én is.
    Eget verő nagy különbségek vannak.

    Azért nem raktam meg a haver szelvényét (pedig tetszett is és már tegnap is említettem, hogy szerintem elképzelhető a hendis barca győzelem) mert nem volt már nálam cash se péntráca mert a munkás nadrágban maradt, és nála is csak annyi volt amit a mixre vitt.
    Első szelvényre tette a -1 PSG, és a -1 Barca-t, jött is neki 18K
    Másikra ugyanezt plusz még holnapra a Bayern -1-et, ha az is jön neki akkor még 50K

    Mondom megrakom én is, online ha hazaérek. Erre megnéztem a fos tippmixpró kínálatát, és láttam mekkora odds beli különbségek vannak. (sima mix -1 Barca 4,60, online 3.85 vicc kategória) így felidegesítettem magam is kihagytam. Helyette tettem az a 3 szelvényt, egy biztosabbat (amire csak a city gól kellett volna) meg egy félkamit, meg a tiédet.

    ha nem lenne az a sok köcsögség bet365-ön, be és kifizetésnél, akkor simán ott játszanék már rég.
    Pedig egyre jobban idegesít ez a fospróó, de papíron meg vicc hogy utóbbi időben nincs semmi 2.5 u/o vagy 0.1, 2-3, 4+ fogadás. :(

    [ Szerkesztve ]

    Új hardverek számlával, garanciával érd PM.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés