Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz_abika
addikt
Szerencsére nem igy lett
Daniil Kvyat (célbaérés ideje minusz 0 perc 35.0 mp.) @ 4.00
500,00 HUF SingleJenson Button @ 2.20
500,00 HUF SingleRoberto Bautista-Agut @ 1.11
Pablo Andujar @ 1.44
Marcel Granollers @ 1.40
Dusan Lajovic @ 1.22
Williams - Nem @ 1.33
5-ös gyűjtő, 1 bet * 2 200,05 HUFEzt viszont sajnálom, de mai napra igy sincs panasz.
15.5 alatt @ 1.503.5 felett @ 1.57youzhny feladta
Marcos Baghdatis @ 2.00
felett 35.5 @ 1.72
4-es gyűjtő, 1 bet * 434,00 HUFDe az érdekes, hogy ma egyetlenegy 3,5 over volt csak...csajoknál meg Garcia kiesése nagy meglepi nekem.
PSN: xszabikax
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115597 üzenetére
Fradinak azért is nyernie kell, mert akkor a jövő héten a bajnok és a kupagyőztes játszhat egy buli X-et sok góóllal, lufikkal szalgokkal babérkoszorúval... a lelátón meg az új adónkból épített stadionban ott lezs mindenki: kubaszov, garancsi, piCsányi, meg még tán a főfocista is
Óbammeg és a Zaragoza csak megszőrte az 1/2-t... a 92. percben mikor máskor...
Persze a 94-ben meg 1:3... hát hogyne.Valami 6 feletti odds volt a Zarára 1:1-nél, de mire raknám, fel volt függesztve...
Prestont sem mertem rakni, mert olvastam, hogy utolsó 9 ilyen bajnoki play-offját bebukta rendesen...
erre sima 4:0[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115602 üzenetére
még 11.5-ért raktam a zaragoza-t.
kemény 502 ft-ot.
de a partizan után a lelkivilágomnak legalább jót tesz.fradi drukker vagyok, de még mindig meg vagyok győződve, hogy x2 lesz...
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115603 üzenetére
még valamikor 1:1-nél a 85. percnél akartam rakni rá, de fel volt függesztve...
Fradi meccsben, ahogy nézem tvben, benne az X sajnos, de remélem nyernek...
Kissé szedett-vedett a felállás... van pár hiányzó...[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115604 üzenetére
nálam mindegy.
1. nyer a fradi, boldog vagyok.
x. szintén örülök, 6500-ért.
2. nyer a honvéd. szintén örülök. 10.40*-ért raktam 2k-t.****
csodálkozom, hog ynem hozták még ki azt a fogadási lehetőséget, miszerint pl. ht 1:0, ft 0:0.
ha kellően nagy szorzó lenne rá, dél-amerikában simán lehoznák így a meccset...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115606 üzenetére
igen, a fantommeccseket olvastuk a múltkor. zseniális.
milan meccset 0:0-ra tettem.
kicsit bánom.
nem szeretek under-t követni.
lőnek egy gólt a 3. perben, és annyi.
az over-ért pedig a végéig lehet izgulni, nem tud elmenni a végéig, viszont jöhet az elején is.****
****na, megszültema milan meccset.
0:0
6+
ht/ft 4+/4+[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115607 üzenetére
Valamikor ma linkeltem egy cikket a Dinamo Zágrábról... ha tudom, hogy ilyen belterjes és a tulaj nagypénzű (lásd a cikkben a szerződéseket, pl. Modric), tuti rakom, akármekkora is az oddsa....
33-ból 24-26-ot megnyernek minden évben...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115608 üzenetére
Betis - Alcorcon (élő)
1X2
2015.05.24. 20:00 Alcorcon 15,50hátha lemásolják a zaragoza-t...
50%-os birtoklásnál az Alcorcon még csak kapura sem lőtt. nagyon vigyáznak arra a kapura.
várják a 2. fi-t.
[ Szerkesztve ]
-
Atti1112
aktív tag
RNK Split... szőrme 5 perc alatt 3 gól... 79. 82. 85. ennyi idő alatt normálisan 3 középkezdéshez nem ér vissza a labdával a játékos, biztosan siettek
Mindig kifogok valami medvét[ Szerkesztve ]
Segítsetek, ha tudtok ! Köszi !
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115609 üzenetére
Nem fogják... amúgy mondtam, valami kamu adattal regelj be a bet-re és nézheted a meccseket, amik élőben vannak, pl. ez is... kamu adat is jó, mivel nem fogadsz, igazolás, hogy valóban te vagy az, csak a fogadás miatt kell... Sportingbetre ha még lehet be kellene regelni mert csomó meccs meg csak ott van élő közvetítés, pl. német 2. osztály...
Könnyebb úgy fogadni Pórn, ha van élőzés rá, hogy bet-en látod a meccset meg a statot...
A Betis meg ha nyer, már bajnok és feljutott a La Ligába...
nem fog szőrni szerintem...Galata meccsen meg ütik vágják egymást rendesen.
Ja a statot bet-en látod reg nélkül is, csak úgy nincs élő képed meg kb 10 percenként befrissíti magát az oldal... ami elég idegesítő...
Hopp Galata 2:0
[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz yogibear #115611 üzenetére
óóó. benéztem. azt hittem, utolsó forduló, és már bajnok.
a poén az lenne, ha így jönne...galata 1/x-em is megy világgá...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz szab.tam #115612 üzenetére
Galata is ezzel a győzelemmel bajnok az utolsó fordulótól és a Fener eredményétől függetlenül...
Betis, ha nyer egyenes ágon feljutó, mert 6 pont előny a 2. előtt és 2 forduló..., viszont mivel az első kettő egyenesen feljut a mai győzelemmel a 3. Gijon már nem érheti be így biztosan La Ligás jövőre... ezért kell nyernie.
Hoipp jól van, Pana is vezet... alakul ez.
[ Szerkesztve ]
-
Daniel Alves
őstag
Na pont most lőtt a Milan is Remélem félidőben még vezetni fognak.
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
szab.tam
nagyúr
kicsit ilyen 1-en elmenős, nem is szeretek ilyet tenni.
de szimpi volt, így ment.Cruzeiro - Ponte Preta
1X2
2015.05.24. 23:30 Cruzeiro 2,00
Boca Juniors - Aldosivi
1X2
2015.05.24. 23:15 Boca Juniors 1,40
New York - Philadelphia
1X2
2015.05.24. 23:00 New York 1,50
Independiente Medellin - Junior de Barranquilla
1X2
2015.05.24. 22:15 Independiente Medellin (COL) 1,70
NY Rangers - Tampa Bay
Kétesély
2015.05.25. 2:00 Döntetlen vagy Tampa Bay 1,55Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 11 067 Ftfanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #115507 üzenetére
11-es kötés 141,13 odds:
Kaiserslautern 1,55
Darmstadt 1,85
Karlsruhe 1,60
Sporting Gijon 1,55
Betis 1,40
Girona 1,50
Panathinaikos 1,50
Anderlecht 1,50Vitesse 1,60
Altach 1,75Dinamo Zagreb 1,50Lehet szemezgetni melyik megy el.
Mindhárom persze 1:0-ás vezetésről baxta el... a Vitesse 10 ember ellen...
-
-
Linem
senior tag
Összesítve a hétvégén 13k-ból lett 30k, már okosabban játszottam a mínuszos hétvégét elkerülve. Viszont a Barca nagyon komoly szelvényeket elvitt. Azért is érthetetlen, mert szinte minden bajnok hozta a hétvégén a meccseket, pedig nem volt tétje a többségüknek, és éppen a Barca nem..
-
Digestive
veterán
Milan piros lap. Lehet látunk még egy 1/2-es meccset?
-
Daniel Alves
őstag
válasz Daniel Alves #115624 üzenetére
Torino piros, Milan gól yeaaaah
-
Digestive
veterán
válasz Daniel Alves #115624 üzenetére
Egy gólos vezetés után ekkora volt rá az odds?
Gyökér vagyok... az akkor olyan, mintha 0:0 lenne! Asszem hat a borocska!
Na mind1! Lényeg, h bejött! Szép!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
szab.tam
nagyúr
pro:
KI JUT TOVÁBB? ODDS
Dortmund
1,65
Wolfsburg
2,10értem én, hogy bonyolult belenyúlni, hogy ki nyeri a kupát...
egy fontos kérdés.
a dortmund szemszögéből nézve van-e különbség?
arra gondolok, ha a wolf nyeri a kupát, akkor a 7. dormund is jogosult lesz?
ha igen, gondolom uefa selejtezőre.
ekkor a shalke direkt főtáblára kerül?
mi van, ha a dortmund nyeri a kupát?
uefa selejtező, vagy rögtön főtábla?mert ha az utosó variáció áll, akkor a gladbach könnyen eladja egy hosszabbításos kamival.
és akkor jó pénzért mehetne a dormund "jut tovább" ( ) hosszabbításban vagy tizivel.
de ilyen meg a pro-n nincs is.****
ó vazz, most nézem, hogy ez csak május 30-án van....
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
eh, Arsenal azzal a kapott góllal jól elvitte a jó kis 2,15-ös oddsomat
na, erről a szerencsétlen Garcia-Lopezről nem is beszélve, hogy az istenbe tudta elkúrni az első szettjét (meg a többit is), Nishikoriék is csak egy game-mel játszottak többet a kelleténélGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
boca szépen bekezdett.
gondolom, gangsta zoole éppen átkaparja a tetkóit....fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nagyúr
válasz Digestive #115632 üzenetére
De. De így szoktam, mert a telót viszem magammal mindig, így nem áll fenn annak az eshetősége, hogy ha mondjuk cetlire írom akkor otthon hagyom / elhagyom stb, és mindig nálam van.
A kúton meg már nem nagyon szokott lenni kedvem ahhoz, hogy ott nyálazzam át a kínálatot.
Ezért meg nem akartam most PS-t csinálni. Éééérteeeem?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
szab.tam
nagyúr
mls.
elég sok meccset láttam már.
régebben a retek sporton, most az euro-n.van valami fura, amit idáig nem tudtam megfogalmazni. de most kikristályosodott.
south park féle "szarkaszta laszti" megy.
szerintem létezik valamilyen etikai kódex, ami benne lehet a játékosok szerződésében.
itt nem bántják egymást az emberek.
egy fullos "tolerancia reklámot" tolnak 2 félidőn át.nincs olyan, hogy megtapossa, belerúg, leköpi, herén csapja, könyékkel halántékon vágja, vagy ez utóbbit mímeli, hogy ezt tették vele, stb...
tehát valami steril izé.
a pattogatott kukoricát és hotdogot zabáló népnek.az nfl-ben, nhl-ben bevezetett móka a bunyó.
de valamiért a liga tulajai itt valami totál steril akármit szerveznek, és írhatnak elő.annyira lehetetlenül barátságos meccseket tolnak a riszpekt, és a 69 jegyében, hogy az már nem igaz.
***foci topikban van amerikában élő fórumtárs.
talán itt is.
de bárki, akinek van rálátása a témára.
ez mi a f*?[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #115640 üzenetére
jogos a kérdés.
van egy hatalmas kupac papírom.
a6 méretben.
ötletlabdák, félig kifejtve.
a borítékon a "stand up" felirat található.a humoristák sokat panaszkodnak, hogy erősen kell dolgozniuk, összeülniük ötletelni, hogy műsort tudjanak alkotni. nekem elég komoly anyagom gyűlt össze pár év alatt.
az sem kizárt, hogy eladom, majd ékeskedjen vele pl. hadházi....[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
válasz Digestive #115644 üzenetére
"Azt hittem csak vicceltél ezzel a papírkupaccal!"
nem.
azok olyan poénok, amiket nem sütöttem el soha. tehát értékesíthetőek, vagy felhasználhatóak.
ezt pár éve tudatosan teszem így.
de a foci, mix és barkács topik más. ott ingyen osztom, és az ott elhangzottak nem kerülnek bele a borítékba.***
***viszont tévedtem.
elég nagyot.
mls.
ezek piszkoskodás, verekedés, fetrengés nélkül is tudják a lényeget:
New York Red Bulls
0 - 1
Philadelphiahogy kényeztessenek pacit.
mindegy, hogy milyen neműt...**
**
**az mls a mai napon hivatalosan is felemelekett a nagyok közé.
a viccosztály teteje volt a 2. gól.
ekkora kamut régen láttam.de ha valamiért 3:2 lesz a vége, akkor nem fogok csodálkozni.
pláne, hogy most simán lehetett volna 0:3, de direkt elqúrta az egyik csávó.....[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz szab.tam #115638 üzenetére
nem, nincs Amerikában élő tag, max tivékre gondolhatsz, de ő szökőévente egyszer jár oda, akkor is akkor, ha streamet kér a válogatott meccseire
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
szab.tam
nagyúr
válasz pohár #115647 üzenetére
(OFF)"tivékre gondolhatsz"(/OFF)
próbáltam rákeresni, hogy rá gondolok-e, de így nem sikerült.
de valszeg többek között rá....***
boca és a ny redbulls jól tolja.
***mls meccsen kemény volt a spori.
kiosztott 2 sárgát. egyszerre.[ Szerkesztve ]
-
nzsolt77
tag
lazio-roma döntetlen oddsa miért ilyen alacsony? nem döntetlenre játszanak szerintem ugyse.
-
Daniel Alves
őstag
A tegnapi napot sikerült pluszban zárnom. Most én köszönöm a tippeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Projektor topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest