Hirdetés
Aktív témák
-
N-vidi-A
őstag
OOOOMMMFFFFGGGG!
Még 1 gólt és meg van a Milán meccsen a 2,5+![ Szerkesztve ]
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
B-L-A-C-K
titán
válasz mocsokjohnny #39901 üzenetére
Jó pihenést!
-
giigz
veterán
2-0!!!!
-
nagyúr
Milan - Barca 2-0
Hendi H-ra mennyi volt?Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
zolynet
veterán
nem gondoltam volna h ezek a milános fiúk tudnak még focizni ... már a támadás kezdetekor éreztem h ebből gól lesz, szép támadás
Life is too short to stay stock!
-
WaterWave
veterán
-
Jarod1
addikt
üüü 6 os odds volt a milan ,hát ez lefutott.. meccs 2_0
-
sz_abika
addikt
Ejha..ne adj isten aggódhatunk Barca továbbjutásért?
Mindenesetre az underem hozzák már, ha meglepi az eredmény - főleg hogy leeds is 2-0ra megy \o/
PSN: xszabikax
-
Ronye93
csendes tag
fulll respect aki meghúzta milan hendit akár 500ftal is...ha meg többel akkor kapja be
-
pohár
félisten
jaaaaaaaaj de kéne egy kurva gól a Galata meccsére, ha lehet, akkor pont tőlük
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
callmeakos
veterán
Valakiknek ma nagyon elrontja az estéjét a Milan...
Csoda hogy ezt most kihagytam. megéreztem hogy itt rezeg a lécAll→M8
-
WaterWave
veterán
válasz Shkiz0 #39914 üzenetére
egy pizzáravaló elment...
de így lehet a barca ki is esett... azért ez elég csúnya• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
nagyúr
válasz WaterWave #39917 üzenetére
5k-t teszek rá már most, hogy nem Spanyol csapat fogja nyerni a BL-t!
A Real szerintem idegenben nem fog nyerni, érzésem szerint az MU búcsúztatja őket.
A Barca ezzel a szégyenletes mai teljesítményével, eléggé megnehezítette a dolgát, könnyen lehet, hogy nekik is megpecsételődött a sorsuk. Hazai pályán biztos sokan fogják pakolni a győzelmet, illetve a 2.5 overt is, mert ugye ha tovább akarnak menni legalább 3 gólt kéne rúgni, hogy ne kapjanak 1-et sem, ez meg hazai pálya ide vagy oda, elég necces lesz. Szerintem a Milan idegenben jó lesz egy gólra.
Én most azt mondanám, hogy a Bayern nyeri a BL-t.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
giigz
veterán
válasz callmeakos #39915 üzenetére
Régen volt már ilyen jó estém
-
NyxNyxNyx
addikt
Gyerekek elmondhatom, hogy most 6 esetre emlékszem mikor megraktam a Barcát, és ebből 1-szer nyertek. Chelsea ellen, Arsenal ellen, Valencia ellen, Bilbao ellen, talán Kazany ellen és a kakukktojás a BL döntő. Hihetetlen.(ebben nincsenek benne az élők)
Ja ez 7, mert a mostani is.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
nagyúr
Úgy értem, ha most képesek idegenben megverni az Mu-t (amit kétlek) akkor azt mondom akár a BL címet is megnyerhetik.
Ha most tegyük fel nem nyernének, és ezzel nem esnének ki, akkor is azt mondanám, hogy nem lennének esélyesek a végső győzelemre.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
WaterWave
veterán
válasz B-L-A-C-K #39920 üzenetére
nálam annyi a pizzára való, csak tudod már nem írjuk ki
aki tudja mivel szoktam játszani az tudja mi a pizza de ne dedózzunk már újra köszi• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
pohár
félisten
Pingvinek -1 @1,83
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ittakary
nagyúr
-15
Köszönöm ACMilan. Minden jót kívánok az anyukádnak! sokat gondoltam ma rá!
-
WaterWave
veterán
Amúgy ez a milán védekezés ez valami félelmetes volt, tanítani kéne sok helyen
• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Vangelis
félisten
Fenébe Milán 0-1 H jött 15,5 ért a schalke meg viszi....
Kapják be a németek !
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
GabN73
addikt
QPR-MU 1/X
Juve-Siena X/2
Bordeau win
Unicaja Malaga (kosár) winDurvább +ba
Plzen X
Liverpool jut tovább
Flensburg win (kézi)
Cselszi win[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Holnap meccs giigznek és az összeesküvőknek.
PSN: xszabikax
-
WaterWave
veterán
válasz ittakary #39937 üzenetére
ebből mondom a milánnak tökéletes lett volna a 0-0
de a védekezésüket azért tanítani lehetne• PlayStation 5 • PSN: waterwave0122 • Thinkpad X1 Yoga • LG 48 OLED C1 • Samsung Galaxy S9+ • Tp Link AX6000 • Marantz SR8015 AV Receiver • Synology Nas 718+ 6GB • Klipsch R-28F 7.1.2 Dolby Atmos •
-
Daniel Alves
őstag
Barca csokizott viszont pályafutásom 2. legnagyobb szorzóját csíptem el a legnagyobb nyereményemmel....
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
B-L-A-C-K
titán
Szerintetek szerencsésnek tarthatom magam most is...? Bayernt 20-al akarom rakni fosok nem rakom, tiszta 50 jött volna, ezt a Barcát még simábbnak éreztem megpukkasztom, és nem, hogy hendivel nem nyer, hendivel kikap... Szerintem a fentiek a tippmix részlegen nagyon mérgesek rám, persze pókeren tudok nyerni szépeket, ilyen ingyen hülyeségekben is szerencsém van, de tippmixen hogy mekkorákat szopok az hihetetlen...
-
GabN73
addikt
válasz Daniel Alves #39944 üzenetére
Milliót üti?
-
nagyúr
na mennyi jött már?
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
ESP
őstag
válasz callmeakos #39943 üzenetére
Szeret a srác bukni. A héten már 37k minusza van
2012.10.23. - 2013.03.03-ig egyéni arcképem Ali G VOLT
-
B-L-A-C-K
titán
Na rajtad is kivagyok bukva már esküszöm! Az ország egyik legnagyobb Barca fanja vagy, mint köztudott is, erre most nyered az egyik legnagyobb nyereményedet úgy hogy ellenük raksz, miközben a Barca sima papírforma lett volna elvileg... Kiégek...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest