Hirdetés
Aktív témák
-
Zjunior
veterán
Kinek van a legnagyobb lóvé rajtuk?
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
Na jó megyek megfürdök meg eszek, nem is nézem tovább, egy ilyen átlátszó sz@r meccsen nincs mint, mindig belenyúlok az ilyenekbe...
Még az kommentátor is kivan akadva, és ő gondolom nem is rakta...
[ Szerkesztve ]
-
-
zitromz
tag
láttátok az előbbi helyzetet?
néhány méterrel a kapu előtt egy nagyon laza mozdulattal a kapus feje fölé a hálóra íveli a leverkuseni -
zitromz
tag
"színjáték az egész világ"
-
B-L-A-C-K
titán
Hihetetlen hogy belenyúlok pont egy ekkora lebeszélt meccsbe...
Csak 100 ezer várhatóm megy el ezen, a kézi lazán nyer, már vezetnek bőven, a Cardiff már jött...
Viccc
-
Tibinho
tag
SZÁNALMAS
I'm Gotham's reckoning.
-
L_YKing
addikt
Estéra valakinek valami duplázós? 1000ft-al megraknám!
4000ft ment el a kuuva Lever-Fürth meccsen![ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolynet
veterán
atletico meccs elég harmatos ... de legalább a 11-eseket nem adják meg, jajjj
Life is too short to stay stock!
-
B-L-A-C-K
titán
Hát most komolyan szerintetek ami velem 4 hónapja megy ilyen van?
-
giigz
veterán
Az nem gyenge lett volna, első nap bukok 20k-t Még szerencse, hogy a második félidőre értem haza, nem tudtam megrakni...
-
zitromz
tag
elmehetne ez a produkció vmi kabaréműsorba.. a lágy ívelések az ellenfél kapusának meg azok az oltári vakvilágba,csak ne a fürt kapuja körül landoljon lövések vmi elképesztően szánalmasok voltak
na jól van nem sírok tovább csak az a baj h van min[ Szerkesztve ]
-
Tibinho
tag
ember nincs a földön aki ezt Xre rakta harmadik leikszel az 18.al
ennyit a 20K ról[ Szerkesztve ]
I'm Gotham's reckoning.
-
zitromz
tag
Na még mindig nyerhetek 7700at ha ezek bejönnek....nem fognak
Gambrinus league AC Sparta Prága - 1.FC Slovacko
Háromesélyes fogadás
AC Sparta Prága
?
1.40
2013.02.24. 21:00:00
Ligue 1 Paris Saint-Germain - Marseille
Háromesélyes fogadás
Paris Saint-Germain
?
1.50
2013.02.24. 19:00:00
Primera Division (Liga BBVA) Atletico Madrid - Espanyol
Hendikep 0:1
Atletico Madrid -
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #40625 üzenetére
Rokonoméknál voltam, elhoztam a síelős képeket, egyszerűen nem értem el a lottózóba. Akkora mákom volt, előtte akartam megrakni, de úgy voltam vele, majd visszafele beugrok, megjárom úgyis félóra alatt. Aztán 6 órakor indultam hazafele, és nyilván mérgelődtem, hogy erről ennyit... Na és ez volt a szerencsém, hogy koradélután a Braunschweig-et akartam volna 20k-val, de lusta voltam, meg mire kiállok, már lejárt az idő. Aztán most megint lekéstem, és így nem ment el a 20k...
Ettől függetlenül úgy szokott lenni, következő alkalommal megrakom, és elmegy, de most esküszöm, hogy nem raktam ma semmit.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
-
Zjunior
veterán
Gyilkos az ATM meccs!
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
B-L-A-C-K
titán
Aha oké, már párszor volt nálad ugyan így, de gondolom akkor csak piszok nagy szerencséd van mindig ilyenkor, bár nem értem ha fél 7 től itt voltál miért nem mondtad végül nem tudtad megrakni a "a nagy tétes tutidat" csak miután elment már akkor nyögöd be...
De tényleg piszok nagy szerencséd van...
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Zjunior #40635 üzenetére
milyen ATM-ek játszanak? én rakok pár ezrest az MKB-sokra, hátha nyernek
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #40637 üzenetére
Itt voltam, beírtam egy hsz-t, de akkor rá sem néztem az eredményre, itt mutattam a képeket a családnak. Ahogy azzal végeztünk, egyből eredmények, és írtam is a hsz-t, hogy nem raktam meg.
Egyébként nem szoktam valótlant írni, egyébként sem lenne semmi jelentősége, hogy most 250 vagy 270k mínuszban vagyok
-
giigz
veterán
válasz B-L-A-C-K #40640 üzenetére
Azt te csak hiszed!
Tényleg úgy van, ahogy írtad, tehát sokszor nem rakom meg az előre eltervezett szelót, és 1-2-3x szerencsém is volt, mint pl. ma, megmentett a hülyeségem/lustaságom egy buktától. Viszont! Sokkal többször volt, amikor összeírtam, és szintén nem raktam meg, de bejött volna. Sajnos számtalan példa volt már rá, életem legnagyobb nyereményét, 3k -> 120k, is úgy baltáztam el, hogy összeírtam, de úgy voltam vele, nem rakom meg, minek azt, a múltkor is csak elment És bejött volna, de tényleg, sokszor volt ilyen, ha az arányt tekintjük, több nyereménytől estem el, mint buktát megmentett...
-
Zjunior
veterán
Atletico 10 emberrel ....
Nem lesz egyszerű!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
nagyúr
Na az AM se fog jönni, így hogy piros.
A vendégeknél volt 4 meg sem mertem gondolni, hogy a hazai oldalon lesz előbb.
Mondjuk esélyes lesz hogy a vendégeknél is lesz kiállítás.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
L_YKing
addikt
Online sporfogadási oldalaknál nincs meghatározva a minimum tét amennyit ki lehet venni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
zolee5016
őstag
Remélem ma is megrohad a befőttem....
egyik szelón....Basel,Bruege Liege X az atletico -1 d vel 1-0 ra áll,a zagreb törölve...
másikon Basel,Bruege,Liege x zagreb törölve,psg meg 21h-tól x re téve.....
Ha már a Zagreb 1.0szorzó akkor legyenek is meg..amúgy x-en volt és az egyik szelón a szorzó 368-as lett volna....[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest