Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kcics
csendes tag
Hali harry!
Bocs, hogy beleszólok, de szerintem nem kéne szétbarmolnia a tápját.Szerintem elég bele egy szimpla 80 mm-es Zalman ZM-F1. Az F2 pedig k*rv@ hangos... Én vettem kettőt, de már nagyon megbántam...
Olyan traktor hangja van 5V-on... 
Apropó Barkácsolás.... Szerinted van értelme az alábbinak? Fogtam a gépemet, bepakoltam egy Zalman 7000AlCu-t, egy Zalman ZM80C-HP-T ,+OP1, meg a ház tetejét kivágtam és odaraktam egy 8 cm-es F1-et, fordszab-ra kapcsolva (saját gyártmány), meg egy ilyet hátra a táp alá.Mind a kettőnél védőrács van, hogy minimális legyen a turbulencia. Na szóval mindegyik 8 cm-es venti a házból kifelé nyomja a levegőt, ám így szegény tápom mocskosul elkezdi magát hűteni, és alig jön belőle levegőcske, de az a kevéske is meleg. Azt tervezem, hogy a tápban megfordítom a ventit, hogy befele a jó finom kis hideg levegőt, nyomja. Így az jobban hűl, + a levegő átáramlik a tápon és a többi Zalman kiszippantja....
Szerinted ennek ven értelme, mármint a tápos izének, mert a többi frankón műkszik...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3662
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Olyan traktor hangja van 5V-on...