Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kcics

csendes tag

válasz harry #18 üzenetére

Hali harry!

Bocs, hogy beleszólok, de szerintem nem kéne szétbarmolnia a tápját.Szerintem elég bele egy szimpla 80 mm-es Zalman ZM-F1. Az F2 pedig k*rv@ hangos... Én vettem kettőt, de már nagyon megbántam... :( Olyan traktor hangja van 5V-on... :(

Apropó Barkácsolás.... Szerinted van értelme az alábbinak? Fogtam a gépemet, bepakoltam egy Zalman 7000AlCu-t, egy Zalman ZM80C-HP-T ,+OP1, meg a ház tetejét kivágtam és odaraktam egy 8 cm-es F1-et, fordszab-ra kapcsolva (saját gyártmány), meg egy ilyet hátra a táp alá.Mind a kettőnél védőrács van, hogy minimális legyen a turbulencia. Na szóval mindegyik 8 cm-es venti a házból kifelé nyomja a levegőt, ám így szegény tápom mocskosul elkezdi magát hűteni, és alig jön belőle levegőcske, de az a kevéske is meleg. Azt tervezem, hogy a tápban megfordítom a ventit, hogy befele a jó finom kis hideg levegőt, nyomja. Így az jobban hűl, + a levegő átáramlik a tápon és a többi Zalman kiszippantja.... :)

Szerinted ennek ven értelme, mármint a tápos izének, mert a többi frankón műkszik...

Új hozzászólás Aktív témák