Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjFlanker
aktív tag
Kis hazánkban a SNES penetráció nem volt túl nagy emlékeim szerint. A trailer alapján nekem azonnal a Jazz Jackrabbit ugrott be
-
Gomez86
őstag
No hát felül kell írnom az első commentemet. Mert hogy tényleg van demo és ki tudtam próbálni. Egyből kiderült számomra hogy nem kérem
Gondolom a játék az aminek mondja magát, de most pl a dead cells-el játszom sokat és hát azért az jobb...
És amikor azt majd meguntam is lehet hogy találok majd mást ami hamarabb bejön mint ez. Aranyos kis játék, retro hangulatot hozza, de a demo alapján nekem kicsit... kevés? nem biztos hogy ez a jó szó.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
SunMount3r #8 üzenetére
Az Ori-ban nem sok centizgetés volt. Kihívás, az volt benne de kifejezetten jól játszható játék, és kifejezetten jól tolerálta, ha nem voltál pixel-pontos, de lendületben voltál. Ez adott az egésznek egy flow-élményt.
-
Z_A_P
addikt
Jol nez ki, jopofa, de en mar oreg vagyok bohocnak:
bizony milliméterre pontosan kell helyezkedni a szikla szélén, hogy átérjünk a következőre, a szöges falak...
-
Hú, ez nagyon jól néz ki. És még demo is van hozzá
-
Sinesol
veterán
"Helyenként bosszantóan nehéz kihívások;
Instrukció nélküli puzzle elemek, melyeket sokszor hosszú idő megoldani;"Igen, volt idő, amikor kihívások is voltak egy játékban, ne adj isten még gondolkodni is kellett...az a fura, hogy ez ma már negativum.
-
Low Noise
senior tag
Aki régi Amiga, Nintendo, Sega, és még sok mást játszani akkor ezen az oldalon emulátorral összegyúrt verziókat le lehet tölteni [gamesnostalgia]
Az Amigásakat próbáltam ott instant megy az Xbox usb controller. -
Gomez86
őstag
A Steamdeck-nek ezek állnak a legjobban szerintem. Fel is teszem a wishlist-re, köszi a tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Több mint 10 év fejlesztés után az Asylum Square ismét visszarángat minket a 90-es évekbe, a platformjátékok aranykorába.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest