Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Igen, ez járt a fejemben.
Meg az, hogy sok lépéssel kell hátrébb menni. Mielőtt faanyagot veszünk az egész projektet az egyéni és társadalmi kultúrális térbe be kell illeszteni, különben azonnali bukás a végeredmény. Kicsit morcos is vagyok, mert miért kell nekünk tinyhouse? Nem vályog??
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.Ühüm, beton kerülendő, tehát betontuskó.

De itt látható a videóban, hogy tényleg 2-4 millió egy ilyen projekt és 120 nap alatt megcsinálható. Vagy csinálod havi 2 hétvégén 2-3 éven át. Vagy ilyesmi. -
Vladi
nagyúr
Nem értem. Itt szempont, hogy a házikó mobilis legyen?

mod: látom mostmár. Igen, mobilisnek kell lennie. Ezt az alapkocepciót félreértettem. Akkor nem kell betonozni.
kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.Ilyenek 2-3 helyen is épülnek Magyarországon. Ha lesz konkrét építési terv, akkor utánanézünk.
-
Vladi
nagyúr
Ha nagyon muszáj, igen.
Egyébként nem akartam a témában belefolyni....
Nem akarok máris ünneprontó lenni, annyira én se vagyok bunkó.Okés, azért lássuk: 8 köb betont kb 1 milláért hoznak ki. De ennyi tutira nem kell az alapozáshoz, ennek fele elég. Ha magadnak kevered, akkor olyan 2-300-ból alapozásod már kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Xiaomi 5 Max szinte új, 28 hó garancia + 210W gyorstöltő, 100% akksi
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.

kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.