- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Rák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Igen, ez járt a fejemben.
Meg az, hogy sok lépéssel kell hátrébb menni. Mielőtt faanyagot veszünk az egész projektet az egyéni és társadalmi kultúrális térbe be kell illeszteni, különben azonnali bukás a végeredmény. Kicsit morcos is vagyok, mert miért kell nekünk tinyhouse? Nem vályog??
Hát vagy valami faházikó. Meg mire kell? Hová? Kinek? Annak a személynek mi a tudása? stb stb.
Ühüm, beton kerülendő, tehát betontuskó.
De itt látható a videóban, hogy tényleg 2-4 millió egy ilyen projekt és 120 nap alatt megcsinálható. Vagy csinálod havi 2 hétvégén 2-3 éven át. Vagy ilyesmi. -
Vladi
nagyúr
Nem értem. Itt szempont, hogy a házikó mobilis legyen?
mod: látom mostmár. Igen, mobilisnek kell lennie. Ezt az alapkocepciót félreértettem. Akkor nem kell betonozni.
kellhet viszont egy jó nagy utánfutó. Vagy egyedi utánfutó, megerősítve, csak alapvázzal.
Ilyenek 2-3 helyen is épülnek Magyarországon. Ha lesz konkrét építési terv, akkor utánanézünk.
-
Vladi
nagyúr
Ha nagyon muszáj, igen.
Egyébként nem akartam a témában belefolyni....
Nem akarok máris ünneprontó lenni, annyira én se vagyok bunkó.
Okés, azért lássuk: 8 köb betont kb 1 milláért hoznak ki. De ennyi tutira nem kell az alapozáshoz, ennek fele elég. Ha magadnak kevered, akkor olyan 2-300-ból alapozásod már kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos fejegységek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Diablo IV
- Google Pixel topik
- BMW topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest