- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
veze
őstag
Akkor az utolso linken végig menve, az adatokat megadva ( email, telefonszám a fizetés adatai a bank adatai, összeg stb) el lehet inditani a refund kérelmet. Azt nem értem ha megtaláltad, akkor miért nem vitted véghez. vagy ha ezt tudtad akkor mihez is kértél segítséget? mintha azt írtad volna hogy nem tudod hol kell elindítani. hát itt...
vagy akkor mégsem kell visszatérítés? én már nem értemmindegy, nem az én dolgom .én nem akarom lemondani mert 4 honap hifi csomagért 400 forintot kértek most csak
-
veze
őstag
" Ha olyan országban él, amely az Egyesült Királyság / Európai Unió része, és előfizetéssel vásárolt, akkor joga van a teljes visszatérítést kapni a vásárlástól számított tizennégy (14) napon belül, ha még nem kezdte meg a szolgáltatás streamelését vagy letöltését"
A korábbiakat biztos nem
esetleg ami 14 napon beül van. [link]
[link]
egyebet elmondani nem tudok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest