Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: "Új" gépház
- droidic: Safe Mode az agyban
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Aktív témák
-
mdk01
addikt
válasz
Shadowfax
üzenetére
Köszi sikerült bár én a start menüben nem nézegettem ezt mert azt hittem ugyanazt tudom állítani mint amikor a Thinkvantage gombot nyomom meg.
A lényeg hogy sikerült és először kért egy lemezt és beraktam neki egy CD-t mert ugye azt mondtad cd-t kér először. Ezt nem fogadta el ezért beraktam neki egy DVD-t amit elfogadott de mint kiderült elég keveset írt rá kb. egy CD-nyit. Na mind1...utána viszont kért megint egy lemezt de ítt már DVD kellett neki, majd miután megírta kért még1 DVD-t.
Szóval 3dvd-n van a cucc amiből az egyiken CD-nyi az anyag.Köszi még1x.
-
dabgergo
őstag
válasz
Shadowfax
üzenetére
Ezt a biztonsági mentést egyből akkor érdemes megcsinálni amikor még nincs teltelepítve saját programokkal csak a működéshez szükséges összetevőkkel, nem? Tehát ha kell mindent vissza lehet állítani majd a mentésre? Ebben benne van az oprendszer mentése is? Tehát Mondjuk Vista van a gépen, de közben azt törlöm és XP rakok fel akkor késöbb majd vissza lehet állítani a Vistás állípotot ha az akkori állapotról csináltam mentést?
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Hogwarts Legacy teszt
- Bestbuy játékok
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- OLED TV topic
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest