Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Papa-Georgo
senior tag
válasz
VladimirR
üzenetére
Ok, lehet kicsit félreérthető volt. Nekem ''teccik'', szal megmosolyogtam, láttam már pár hasonló kreálmányt, leginkább ez illik rá, voltak jobbak, voltak rosszabbak.De mindegyikben értékelem a lelkesedést. Talán kicsit azért vagyok elfajultabb, mert mi is próbálkoztunk hasonló ökörködős filmezéssel, és tom, hogy mennyi munka van még egy ''gagyi''-nak látszó semmiben is... A főszereplő ráncigálás, nekem csak késöbb jött le, de azon is jót mosolyogtam.
Amúgy, persze igazad van, teis csinálsz vmit, mondanak róla véleményt, amit te vagy pozitívan fogadsz, vagy nem, de mindenesetre, ezek az ''építő'' hsz.-ek. Végülis kritikák révén haladunk előre vagy mi.
Én arra mondtam amit mondtam, hogy sokan csak könyökből odaszóltak, hogy nem teccik.Bár persze, szíve joguk, meg végülis erről szól, én meg leírtam, hogy én tudom azért munka ebben is van, és akármilyen gagyi, valahol ebből fakad, ama mivolta, hogy jó. Kicsit fura ez most, így, de arra célzok, hogy ha uan ez hollywood produkcióként jönne ki, hát...mindenki fikázná ugye...Ez így jó, ilyen ''sufni tuning'' módon.
Aktív témák
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone SE 2020 64GB független, fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest