- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanki
addikt
Sziasztok.
Otthoni gépemen telepítve van a steam és a skyrim LE.
A kérdésem az lenne, hogyha telepítem egy másik gépen a steamet és belépek a fiókommal, akkor fel tudom rakni ugyanúgy a skyrim-et és játszani vele? A mentés szinkronizálva lesz ugyanúgy (oda-vissza, bármelyik gépen játszva) ? -
Sanki
addikt
válasz
genndy
üzenetére
A legendary edition van meg, tehát minden DLC-t tartalmaz elvileg.

Én úgy értelmeztem, hogy kell az első linkes skyrim magyarítás, illetve hozzá a dlc magyarítás, amit elsőnek külön külön leszedtem, de megtaláltam a legendary edition-t is, így az előbbieket töröltem és felraktam a LE magyar unoff. packot.Most így, ha indítom, akkor indul és magyar is.
Akkor még sem lenne jó valami?

-
Sanki
addikt
válasz
genndy
üzenetére
A memóriahasználat-javítás az melyik az összefoglalóban? A "CTD and memory patch" vagy a "Skyrim universal 4gb memory patch"? (Az utóbbi már nem elérhető nexuson).
Pl. olyanra gondolok, hogy a küldetések hol vehetőek fel, vagy esetleg lista a küldetésekről, hogy mik léteznek és ezek közül melyek azok, amik készen vannak (vannak neten listák tudom, de ingame jobb lenne). -
Sanki
addikt
Sziasztok.
A legutóbbi akcióban megvettem én is a legendary editiont. (Előtte már skyrimeztem, de az tört volt, 71-es szintig jutottam, de elakadtam.)
Modokkal kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1. Így az eredetihez is érdemes felrakni az unofficial patcheket? (Elég csak a legendary edition unoffical pacth vagy + kell még az alap skyrim és a 3 DLC?)
2. SkyUI, Quality world map modokon kívül miket érdemes még felrakni?
3. Van valami olyan mod, ami ilyen"quest helper" szerű mod?Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Diablo IV
- Microsoft Edge
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Futás, futópályák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Mazda topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Corsair iCUE ELITE CPU Cooler LCD Display Upgrade Kit
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest