Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Anonymus23

veterán

válasz GAbre #13055 üzenetére

Jelen helyzetben még az is sokkal jobb lenne, mert akkor az optimalizáláshoz szükséges matit farmolná az ember, de így meg el se indítom, mert nincs miért belépni, a szettemben a táska ami nekem kellett az nekem sosem esett, ha Habugii nem "könyörül" meg rajtam, akkor még most se lenne.
    Az meg a másik, hogy a pool rendszer miatt a táska így is egy elég közepes, de legalább a szükséges tálentek és attribútumok vannak rajta. :K
    Na most ha kb 400-500 óra alatt (amióta ezt figyelem/keresem a 900 órából) nem esett 1 db sem, ami jó lett volna, akkor szerinted mennyi az esélye, hogy majd most.

Nekem maga a játék nagyon tetszik, az ellenfelek megfelelően változatosak, az igaz, hogy nagyon le lett könnyítve a legnehezebb küldetés is.
    Raidről nem beszélek, mert ott még csak a "normál" mód volt eddig, hol van még ez Heroicban :DDD

A PvE teendők listája is nagy, csak már unalmas ha csak azért csinálja az ember, hogy elüsse az időt, mert értékelhető cuccot nem kapsz.

Tegnap Div1 kb 1,5 óra DZ alatt esett egy fullos Nomád táska (nem mintha hiányzott volna még), azt már nem tudom, hogy ládából vagy játékosból, de pl egy fullosnak mondható tár (ami amúgy nem esett 4000 óra alatt sem), az esett egy játékosból. :K

• Warzoz

senior tag

válasz GAbre #13055 üzenetére

Ne félj, "1.8" javításra már elérhető lesz itt is. :))
    Én is csak azt tudom mondani, hogy új tartalom nélkül ez egy nagy semmi. Jobb geart tudunk (talán) hamarabb összerakni, amivel még könnyebb lesz a már eddig is túl könnyű, halálra unt tartalom.

Új hozzászólás Aktív témák