Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Én tcs és esp nélkül toltam végig, és csak a classic cadillac versennyel volt kis bajom, habár 3/5 AI-n játszottam.
Nyilván könnyebb lesz max tuningos autókkal, béta alatt abból nekem egy sem lett.A driftes kanyarok opcionálisak szerencsére, nem kötelező, mint az NFS-ben.
Persze minden majd élesben derül ki, amikor a summitok is beindulnak, hogy mi lesz a "meta".Discordon olvastam még nem mondjuk mi alatt, hogy elvileg a 0-0 camber, és 10-10 ARBs itt is meta lesz, mint TC2-ben, bár a 2 fizikája szerintem köszönőviszonyban sincs.
Most én nem piszkáltam a pro settingseket.Én nem mentem pvp-t, sose vonzott, majd a final játékban azért kipróbálom.
Gondom lesz szeptembertől, mert még a tc2-t is csak most adom igazán, mikoris minden fő classra végre megvannak a nitro szettek kalibrálva (hovercraft, derby és aerobatics repcsikre nincs), ill. a szükséges score breakerek is.
Nagyon sajnálom, hogy csak Decemberben kezdtem, sanszos, hogy így már lesznek gépek, amelyeket soha nem tudok megszerezni.
Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Horgász topik
- Blu ray írás és írási hiba
- VoLTE/VoWiFi
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest