- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
The Crew
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
Azért volt lekorlátozva, mert a konzolok miatt fix 30fps-re volt belőve minden. Ha kioldottad, az összes átvezető animácio bebugzott, pár egyéb dologgal egyetemben. A béta célja nem a 60fps okozta bugok feltérképezése volt, az nyilván optimalizációs probléma, amit remélhetőleg orvosolni is fognak. Sokkal inkább az irányítás, és a játékmechanika állt tesztelés alatt.
-
Heavyrain
őstag
Akkor így,hogy mostmár vége van a bétának,akik nem jutottak be,kaphatnának egy részletesebb összefoglalót?
Amire kíváncsi lennék:
-Az irányítás mennyire más a TDU-hez képest?
-A küldetések mennyire változatosak? (bár mondjuk ez még biztos változni fog)
-A játékosok rá vannak kényszerítve a mikrotranzakcióra,vagy meg lehet lenni nélküle is? -
Mate
nagyúr
Nyomtam vagy 4 órát de egy kurva mukkot nem hallottam

Amit nem értettem, hogy legtöbb ember rohadt lassan megy, mintha traffiznának, vagy nem tudom

Mondjuk legviccesebb az volt, mikor egy sráccal, dombos, erdős részen kerestünk egy radart. Vagy 25 percig szerencsétlenkedtünk
djculture: Honnan veszed amúgy, hogy nem lesz singleplayer?
-
djculture
félisten
A trollok erröl beszéltem... Folyamatos pofázás lesz ezer nyelven meg egymás kiütögetése, megszívatása ... Alap az ilyesmi manapság, ahol meg nincs folymatosan egy szerver modi hogy ezeket kidobálja ( ami itt nem lesz garantáltan mert az ubi ilyenre nem költ) ott nagyon gyorsan agyára tud menni a játék az embernek

Az ilyen multis dolgok csak akkor jók manapság ha nem fizet az érte egy fillért se, akkor nem anyázik hogy a lóvéért ezt kapja. 10 normális játékosra jut 100 aki csak azért jön fel hogy a normális játékost megszívassa utána meg nevessen ahogy kinlódik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
PH-s játékoslista amire itt tudsz jelentkezni.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Assetto Corsa Rally
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- VR topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4692, 92% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)