Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amalgam
aktív tag
válasz callmeakos #11770 üzenetére
Ezt a fekete háttérképet megkaphatnám?
Kedvenc telefonom a Galaxy Note 6
-
MODERÁTOR
-
Tomacko
senior tag
Ha már egyszer közeleg a Super Bowl kezdőrúgása néhány óra mulva, én most ezt dobtam össze hozzá hirtelen:
ADW Ex és UCCW és Magic Locker + egy icon csomag valahonnan
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
punky10
addikt
-
-
sssz
őstag
sziasztok!
az uccw-hez kérnék egy kis segítséget.
Összeraktam ezt tegnap: képa gondom, hogy a jobb oldali pirosas részbe szeretnék neveket kihelyezni úgy, hogy ha rábökök jöjjön fel a kis névjegy és tudjam hívni.
Természetesen tudom hogyan kell megcsinálni, a gondom az, hogy az uccw, mikor hozzárendelném a képhez az "akciót", (shortcut) akkor dobja az üzenet, hogy az "uccw váratlanul leállt".
ez valami általános hiba?? a legújabb uccw-t töltöttem le a playről tegnap.szabályok:1. privátra illik válaszolni. 2. ha TE jelzed,hogy venni szeretnél tőlem valamit, de utána meggondolod magad, legalább írj egy privit!!!
-
siofok
őstag
-
kiskaktusz
addikt
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Sanyi.mTs
addikt
elolvastam az első hsz-t és volna még pár kérdésem, a tisztánlátás végett:
- most a samsung mobilomon a gyári TW-t használom. ha felrakok egy launchert (vagy többet) össze-vissza alakítgatom, de ha meguntam és törlöm őket, akkor TW-ben beállítottak ugyan úgy lesznek, mint kezdetekkor?
- ha saját ikont akarok, akkor van ennek méretbeli korlátja? (mármint pixelszer pixel)
- láttam pár home képet itt a fórumon, ahol "szöveg" jelölte az ikont? ezt launcher csinálta vagy ilyen az ikon? pl. itt -
Sanyi.mTs
addikt
köszi a választ.
- launcher beállításokat, ikonokat, hátteret, stb. el lehet menteni, h egy esetleges teló visszaállításkor csak be kelljen tölteni? vagy ez csak a fizetősök kiváltsága?
- hogyan tudnék olyan (szöveges) ikont csinálni, aminek a háttere teljesen átlátszó? (jelenleg csak paint van a gépemen ) -
csabám
addikt
válasz Sanyi.mTs #11883 üzenetére
Van rá lehetőség, hogy mentést készíts a launcher beállításokról és az asztal elrendezéséről.
Szerintem nem csak a prok élvezik ezt a lehetőséget. . . szerintem.Második kérdésedre nem tudom a választ, mivel elég szegényes a tudásom ilyen téren
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
punky10
addikt
válasz csabám #11884 üzenetére
A fentebb emlitett progival szintbármilyen szöveget csinálhatsz ikonnak. Launcherek között válogathatsz, mind ugy fog megjelenni, ahogy utoljára hagytad. Kivéve a háttérképet.Az nem fog a launcherrel változni, amit utoljára beállitottál, mindnél az jelenik meg. Mentést csinálhatsz, nekem pl a GoEx is és a Nova is viszzaállit a widgetteken kivül mindent. A widget helye megvan, rábökve kiirja, hogy milyen és mekkora kellde azt akkor is manuálisan kell visszarakni.
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Johnny194
aktív tag
sziasztok!
HTC Desire X-em van, és a kérdésem az lenne, hogy a színtémát hogy lehet lecserélni. Most Nova launcher van rajta, ott lehet cserélni, de az alap színtémát (pl notification barban amikor rányomok a beállításokra) csak az befolyásolja, hogyha a megjelenési beállításoknál témát váltok. ilyenből lehet egyénit telepíteni?Hogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
mgaben
senior tag
válasz Sanyi.mTs #11877 üzenetére
A MIUI ROM saját lockere. Ez konkrétan egy általam átalakított téma hozzá. Legutóbbi infóm szerint a MiLauncher-el nem működik 100%-an, csak ha MIUI ROM-ot használsz. SGS II-re van, de ha jól tudom csak nyitott bootloaderre.
Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen, pedig nem...
-
Sanyi.mTs
addikt
a "drawer" az ahol az összes alkalmazás ikon megtalálható?
nova-ban hogy tudok a drawerban mappát létrehozni?
-
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz punky10 #11896 üzenetére
samsungban TW alatt a Email-nél mutatta, ha volt olvasatlan levelem. Itt nem teszi, pedig jó lenne mivel a céges van rá beállítva. vagy még ehhez is kell a TeslaUnread?
-
punky10
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek