-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk a topikban!
Ingyenesen elérhető játékokat osztunk meg egymással platformtól és minőségtől függetlenül. Kérünk a megosztásokat ne kritizáld, ha technikai vagy bármilyen egyéb hibát találsz, jelezd.
Ha nem ingyenes játékot posztolsz, kérlek rakd a hsz-t OFF-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz JetiRulez #775 üzenetére
A CS mindig is ingyenes volt, mivel egy HL mod, a HL-ért kell/kellett mindig fizetni, mivel annak a multiját használja, ez olyan mint mostanság az Insurgency - ami ha haborus jatekot kerestek pl. Izom ember akkor csak ajánlani tudok (bar aki megkerdezi h atküldik-e neki a GTA 4-et az inkább vmi gyúgyszert keressen) - amihez Half-Life 2, vagy valamilyen source engines játékot kell venni, és utána már tölthető is ingyen.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
JetiRulez
őstag
válasz JetiRulez #775 üzenetére
Még keresgéltem kicsit, semmi érdemleges. Szóval nem ingyenes.
Akkor olyan kérdésem lenne, hogy olyan Counter Strike-hoz hasonló játékokat hol lehet találni, ami hordozható (nem kell telepíteni)? Az Assault Cube ebből a szempontból megbukott.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
- Kicsinálhatja a legújabb driver a friss csúcs-GeForce-okat?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nintendo Switch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Samsung LS27BM500EUXEN 27" Smart Monitor eladó (bontatlan)
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest