- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
köszi az összefoglalót!
Elliott hullamok, kitalalt vagy velt hullamok, 'miert igy rajzolod azt a trendvonalat?', aralakzatok....ezek mind olyan formak amelyek egy veletlenszeruen generlt arfolyamon ugyanugy megjelennek! Tudom, mert leszimulaltam! Ami erdekes, hogy ott is tud mukodni...habar nem sokkal rosszabb mintha az egy reszveny arfolyama lenne.
szerintem ha önmagában nézünk egy valódi árfolyamot, azt tekinthetjük véletlenszerűnek is
az csak az eredménye egy sok paraméteres függvénynek, ahol se a paramétereket, se a függvényt nem ismerjük kellőképpen
hiába mondjuk azt, hogy az árfolyamban benne van minden tudás, ami igaz, csak nem tudjuk hogyan állt össze, minek az eredményenapon belul jobban jar az ember ha mean reversionre keszul fel, mintsem latens trendeket keresne, amelyek megbizhatoan csak tickszinten elorejelezhetoek, de ahhoz meg olyan adatra es infrastrukturara van szukseg, amire foldi halando nem fog kolteni
ezt részleteznéd?
főként a kiemelt részek érdekelnekTA vs quants
hah, most néztem először utána, hogy pontosan mit kell érteni ezen fogalmak alatt
én eddig végig azt gondoltam, hogy technikai elemzésbe a kvantitatív elemzés is beletartozikA nuclear phinance foruman kirohogik a TA-sokat.
belenézegettem a fórumba, és igen, inkább programozók meg matematikusok használhatják
Sok terulet ismerete kell szerintem, hogy jobb esellyel csinalj penzt. En a fundat sokaig melloztem, plane a matekot, de megis azokkal uj tavlatok nyiltak meg.
új távlatok nyílnak meg, a kérdés csak az, hogy azok zsákutcák-e
valójában ahogy egyre jobban elmélyedsz a dolgokban, lehet csak arra fogsz rájönni, hogy ez még mindig nem elég vagy végül belátod, hogy úgy sem vered meg a piacot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HP 840 G8 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134 64Gb
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest