Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Az a baj, hogy ugyan relatíve nyereséggel szállok ki egy pozícióból, de nagyon hektikusan működik az expertem.
Most azt találtam ki, hogy két charton fogok kötni párhuzamosan. Az 1 percesen a kicsi kilengéseket kapom el, az 5 percesen pedig nagyobb elmozdulásokra akarok játszani. Átgondoltam a korábbi technikámat és arra jutottam, hogy nyitásnál mégse állítok be stoploss szintet, se takeprofitot. Metatraderben ez amúgy is időveszteség és számomra lassú, ezért azt fogom csinálni, hogy nyitok és az expert leellenőrzi, hogy van-e stoploss, és ha nincs, akkor a lotoknak megfelelően beállítja azonnal.Talán így sikerül a kiszállási pontot normálisan belőni és nem fogok túlcsúszni a 2%-os határon.
Egy próbát megér, legfeljebb nem jön be.A napi hozamról egy gondolat: egy napi kereskedés nem releváns, elképzelhető, hogy óriási szerencsém volt. Egyelőre bizakodással tölt el, hogy a pozik számát tekintve 70-80% között van a nyereséges kereskedés, de továbbra sem érzem azt, hogy nagyon tudnék bármit is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512B SSD RTX 2060 Super 8GB Chieftec HC-10B-OP Zalman 850W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest