- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Vettem én is egy Govee Backlight T2-t a 65-os C835-ömre. Sajnos nálam is pirosat érzékel a kamera fehér háttérnél, ahogy látom nincs rá azóta se normális workaround?
Kinek milyen beállítások jöttek be?
Tettem fel YT-ra egy demo vidinyót.
Ami viszont zavar, hogy nincs "natív" megoldás arra, hogy a TV-vel együtt kapcsoljon Be/Ki a cucc. Ezt ki, hogy oldotta meg? Gondolom valami 3rd party automation-t kéne rá faragni... (HA pl. bár örülnék, ha lenne valami egyszerűbb megoldás.) -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Próbált már valaki DIY ambient light-osítani a TV-t? Hyperion-nal szemezgetek, elvileg lenne is android-ra grabber, de a tv-vel elvileg nem kompatibilis (bár ahogy nézem, 19-ben frissült utoljára az app...). Valaki tud esetleg alternaív megoldást?
Mindenképp egy service jellegű megoldás lenne jó, ami a TV-n fut, tekintve, hogy semmilyen külső eszközt nem használok. (kamera grabberes megoldásokat meg inkább hagyjuk.) -
TheProb
veterán
Sziasztok!
Napokban áttértem optikára az Edifier S350DB-mmel. Ma néztem volna valami Disney+-on, de a műsornak nincs hangja. A menü "prüntyögése" még hallatszik, de a filmből semmi. Találkozott ezzel még valaki? (C835)
Illetve jól értelmezem, hogy az optikának nincs dedikált kimeneti beállítása, a tv hangszóró kimenetet kell választani? Semmi más beállítás nincs erre vonatkozóan? Advanced-nél látom, hogy van digital outpunt, de az leírás alapján csak ARC-ot érinti.
-
TheProb
veterán
válasz
Vismajor01 #18129 üzenetére
Nekem általában akkor kezdte el csinálni, ha nem néztem elejétől a végéig a content-et, hanem közben megállított x időre vagy bezártam az appot és később akartam volna folytatni.
-
TheProb
veterán
válasz
Vismajor01 #18112 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy Wifi6-os.
De ha már szóba jött a szaggatás, buffering.
Amazon Prime-al más is szív esetleg? Boys-t néztem és viszonylag sokszor jelentkezett lejátszás közben buffering vagy legalábbis megállt a lejátszás és valamit nagyon töltött. Ilyenkor csak az app bezárás és cache törlés hozott megoldást. Nézek pár VoD service-t, de csak a Prime-nál tapasztalom ezt. -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Nem rég vettem egy C835-öt és VOD-tól függetlenül, random kereplő hangot ad, teljesen olyat, mint amikor egy GEIGER-MÜLLER számláló kerepel. Egy ideig egyébként azt is hittem, hogy a nézett tartalomban van ez a hang. Aztán furcsa lett, hogy majdnem mindenben ezt hallom adott részeken...
Próbaként kikapcsoltam az audio setting-ben a Dolby Atmos-t és azzal megszűnt a probléma.Találkozott esetleg más is ezzel, illetve tudja valaki, hogy ez miért lehet? kb 1,5 hónapja van megy a TV, de csak az utóbbi időben vettem ezt észre. (Végig be volt kapcsolva a DA)
Bár jobban belegondolva, akkor hallottam, ha a content is DA támogatott volt.u.i.: a TV beépített hangszóróival használtam és használom jelenleg a TV-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Villanyszerelés
- XPEnology
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autóhifi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k (2024/2025) - Gyári garanciával, számlával, ingyen szállítással
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- TCL 55C805 - 55 col 4K QD-MiniLED 144hz
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- 25+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest