- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
Egy TCL 43P615 androidos tévéről kérdezek: esti bekapcsoláskor minden esetben 0 (nullla) fényerőt állít az "Adaptív fényerő" nevű kéretlen intelligens szolgáltatás, ami után semmit sem lehet látni a tévéből
Hiába kattintom ki az opciót, legközelebbi bekapcsoláskor automatikusan ÚJRA bek van jelölve az adaptív fényerő és újra nullára a fényerőt.
Roppant idegesítő - van erre mód, hogy kikapcsolva maradjon örökre és ne állítsa semerre sem a fényerőt?
köszönöm! -
bokrosolajos
őstag
Sziasztok!
A csodálatos webFOS LG 3D-s okostévé kinyiffant végre. Ezek után már nem láttam értelmét nem kínait venni. ui: Előzőekben 3D-s LG-t használtam 90e-es Samsung soundbarral, te jó ég, hogy az mennyire gagyi...másik kisregény)
55-ös QLED-est akartam -azt hittem 50-es az LG, ezért haza mentem vásárlás előtt megnézni és kiderült, hogy nem hogy az 55"-os de az 50-es sem fér el a kémény mellett
Így lógó orral a sima paneles 43-ast kellett elhozzam, az ajándék soundbarral, ládával. (TCL 43P615)
Aztán jött a meglepetés!
Az LG egy nehéz, ócska tespinek tűnik az "occó" kínai mellett, tömegben és tudásban is. Az LG webOS egy rakat 💩 , egyáltalán semmire nem használható. Ezen "sima" Android TV van, Google accounttal.
A hangja a tévének a gyenge pontja (2x 6W), nem véletlen adják mellé a hang cuccot. Azzal viszont már egészen jó, a kategóriájában, árban szerintem simán nyerő. Kevés a csatoló felület, 2 HDMI, 1 USB, 1 LAN, 1 optikai)
A 4K-t eddig semmire nem tudtam kihasználni, Youtube agyontömörített videókon kívül, de a képernyőnek egész tűrhetőek a feketéi, bele értve, hogy ez valami "sima" LCD, minden egyes dinamikus parasztvakító feature kikapcsolásával együtt is.Ha nincs jel a képernyőn, akkor azért sötétben láthatóvá válnak a háttérvilágítás LEDjei. Ami hátrány, az a hangcuccban lakozó angolt beszélő kis kínai full hangerőn szövegelése "páveron, páverof, éccsdíjemá" ... (remélem ki lehet kapcsolni, a frászt hozza rám)
120 pengőért ebben a konfigban szerintem jó vétel (volt).
Ami fura: a HDMI-s T-Home beltéri hangját HDMI kábellal a hangcuccal késleltetve szólaltatja meg, 170-es értékkel tudtam kézzel összehangolni...
Még valami: file managerből indítom a videó tartalmakat, kérdezi, hogy egyszer, mindig, de soha nem jegyzi meg a kiválasztott alkalmazást. Erre megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest