- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- skoda12: Webshopos átverések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi@bp09
friss újonc
válasz
Vhiktor #22416 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek az ötleteket, sikerült jól beállítanom a mozgásból adódó elmosódásokat. A netflixen a 4k tartalmaknál ahol gyors mozgás és nagy zaj van, továbbra is láthatóak bevillanások és szétesések. Próbáltam pillanatképet készíteni és csatolni. A bal felső sarokban látható. Szerintetek hol keressem a megoldást?
Köszönöm szépen. -
Tomi@bp09
friss újonc
Sziasztok!
Kicsit talán off a téma, de ha lehet, szeretném kérni a segítségeteket/tanácsotokat.
Hosszas olvasgatás után rendeltem egy 55c805-ös tv-t, ami péntéken meg is jött. Egy 2009-es Samsungot (37") váltott, ami ugye óriási ugrás méretben, minőségben. Ez utóbbival meg is vagyok elégedve. A színek élethűek, a fekete nekem tökéletes, a hangjával sincs semmi bajom. Amivel viszont problémám van, az a felskálázás. Lassú mozgásokkal sdr-ben is megbírkózik, viszont a pörgősebb jelenetekkel gond van, egy pillanatra ott marad a szellemképe.....ha lehet így fogalmazni. 4k-ban már konkrétan villog a sok szellemkép, ha gyors jelent van. Készültem a tv-re, új 3 rétegű réz koax lett behúzva és kábelen kapja a netet, ami kb 300 Mbit.
Hibás lehet a készülék és merjek egy ugyanilyet elhozni, vagy egy a piacon drágább/elismertebb (??) TV prociban is sokkal jobb?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 28MQ780 - Dual Monitor - Nano IPS - 2560x2880 - HDR10 - USB Type-C - AMD FreeSync - MacBook Ready
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest