Új hozzászólás Aktív témák
-
Cartmenn
aktív tag
válasz
IMseventhson #32015 üzenetére
Én ritkán nézem a 805öt inkább csak Hdd-ről való filmezésre használom a gyári lejátszóval-----nálam a digi kábel van (a tv c-tunerjével) ,én nem tapasztaltam ilyet ---igazán csak a gyári beállításokat használom, gyorsindítás nélkül---és nincs napi használatban,lehet ez is lényeges
a netflixes akadás a felhozott filmeknél nekem is meg volt
-
bnorci71
addikt
válasz
M4 el nekem is vannak problémáim. Lassítás nem tűnt fel. Nekem időnként a kép színeződik el piros / zöld árnyalattal. Hasonló mint amikor a háttér világitás elment a kis Lg-n
csatorna váltásos kép szétesés nekem is van de nem zavar lehet hamarabb jelenít meg képet mint ahogy az összes infót feldolgozta de ez csak tip. -
Celtis
veterán
válasz
Ezt az akadozós lassítást én is tapasztalatam a 805-ön, de azt speciel a közvetítés vagy a lassítógép hibájának tudtam be. Ha másik tv-n nem jelentkezik, akkor persze más a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest