- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
válasz
Bogyi007 #23121 üzenetére
Én rengeteget küzdöttem ezzel korábban. A lecserél tv-m Samsung F6400-as volt, ott, ha visszatöltöttem a chansorttal készített listát, teljesen random időnként 1 hét és 6 hónap között mindig ráfrissített (nyilván ez 6 hónap esetén nem fájt, de volt, hogy hetente frissített). Ott az volt a megoldás, hogy a tv hangolásnál a szolgáltatónál "Egyéb"-et kellett kiválasztani. Onnantól nem frissített. Egy szépséghibája volt: a tv csatornák neveiben az ékezetes betűket fura karakterekkel helyettesítette. Esetleg tegyél egy próbát.
Nálam egyébként Vodafone kábeltv van, egyelőre nem állítottam egyébre. Pár napja ugyan, de még jó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Gitáros topic
- Windows 11
- Canon EOS DSLR topic
- Autós kamerák
- Suzuki topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest