- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrmft
senior tag
válasz
Mr. Csonti #11896 üzenetére
Azta, -4 forint, amit eleve felkerekitenek ha keszpenzben fizetsz. Ez am az akcio. Ilyennel minek egetik magukat?
-
mrmft
senior tag
Modositom, nem vettem le a v464-et tegnap, nem volt kedvem ismet ujra allitgatni mindent.
Tegnap volt reset (shop+all), a frissites utan. Estere aramtalanitas.
A ma delutani indutaskor ismet orszagot, nyelvet kellett allitani evvel kezdete, az eltunt menupontok megvannak.
Tiszta vicc.... -
mrmft
senior tag
C725 V443 FW-vel. Hogyan tudom megertetni a stock medialejatszoval, hogy abc-s rendezest szeretnek mindig latni?
-
mrmft
senior tag
válasz
rainman72 #11620 üzenetére
Sima rovid csavar volt felul, a hosszu furatban, alul ahol ures volt kellett a rovid csavar...
Megoldodott a falon van a C725.
Google TV firssiteskor reset kimaradhat? Bar ahogy nezem, eleve ugy indult frissites utan mint uj koraban...
File kezelobol, es Serviooval jol mukodod lejatszobol mi az ajanlott?
Eddig tetszik amit latok, LG 43nano753 elbujhat mellette. Ugy tunik megerte valtani, bar a WebOS lenyegesen egyszerubb kezelesu volt, kepmodokat ezen allitgatni nem kellemes. Es nincs is annyi mint ott volt. Folyamatosan allitgatjatok esete / nappal a fenyerot? -
mrmft
senior tag
Aki falra szerelt mar keszuleket segitsen nekem, az uzletben nem igazan tudtak. Csak falra tudom tenni a keszuleket c725. Ket VESA foglalat alul, OK, de a vele egyvonalban levo felsokben viszont csavarok vannak. De miert? Vegyem ki es mehet a helyere a konzol? Az elado szerint igen, de feleslegesen minek tettek bele csavart, kicsit furcsallom...
-
mrmft
senior tag
S52 vagy R62 szeriat itthon lehet kapni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Egérpad topik
- Xbox Series X|S
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Milyen billentyűzetet vegyek?