Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Old Death
senior tag
mé van nekem megint szar kedvem... mikor még okom sincs rá...
vhogy nem tudok egy emberben sem megbízni... képtelen vagyok megnyílni bárkinek is...
ki törődne velem ellököm magamtól... extrajófejvagyok
be is veszem a bogyómat...
oldy''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
veterán
válasz Old Death #1204 üzenetére
eh. mi történt már megint?
egyébként látta valaki innen a Cannibal Holocaust-ot??
ekkore durva filmet még nem láttam...alig tudtam végignézni, szó szerint néha hányni kellett...ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Old Death
senior tag
semmi... csak ez nem az én évem... majd mesélek... csak mint írtam, zárkózott vagyok
áhhh... aki tudja miről szól és tudja, h nem bírja az nem is nézi meg
oldy''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
-
veterán
a kettő egyben...
Egy 4 fős társaság elindulnak Amazóniba, hogy körbe nézegessenek a primitív törzsek között. és nem jöttek vissza. utánuk ment egy antropológus pár emberrel és visszahozták a felvételeket amiket csináltak...
Elég durva volt, az amit visszahoztak, a videó amit forgattak. élőbe mutatják hogy levágják a ''nyomolvasójuk'' lábát, mivel megmarta egy kígyó, azt hogy a kannibálok megölik őket, hogy kettédarabolják a hullát és megeszik...nagyon durva film.
két részletben tudtam csak megnézni...
az Ideglelés nem ütött ki ennyire, pedig az se piskóta film....
ha érdekel akkor felírom madj dvd-re és elviszemॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Old Death
senior tag
ideglelés? az film? nehogymán....
jut eszembe ez szól a boszorkányról meg vmi erdőről?
oldy
ps: csak érzelemmentesen kell nézni a filmet és élvezni a látványt és már nem is olyan szar''The Lord is my light and my salvation; whom shall I fear? The Lord is the strength of my life; of whom shall I be afraid?''
-
nofreenick
aktív tag
pont ettől olyan durva sztem, h -amennyire tudom- nem ''megrendezett'' , hanem ezek a dolgok tényleg megtörténtek... én is azt a háttérsztorit hallottam a filmről amit te leírtál... tényleg gyomorforgató, főleg, h még a vér látványát sem bírom, nemhogy belekét, stb... broáf
-
Old Death
senior tag
shrink a buták rippere... ami abból a filmből marad egy 70%-os kódolásnál, az már rosszabb mint a 60-as évekbeli analóg földi hálózati képminőség. Mikor színes tv-t úgy csináltak a FF-ből, h a tv elé raktak 3 fóliát (piros, kék, zöld) jajjj....
Petie: akkor lehet keverem... de vmi erdő...
most nem tudom mé baj, h ottan vannak az ember szervei csak úgy kipakolva, meg eszik a másikat.... vagy csak az én bátyám orvostanhallgató?
hallok én minden cifrát tőle... én az ilyen horrorokon-pszichothrillereken már csak nevetek a látványtól, ami zavarni szokott és azé nem nézem, az a hang. Utálom a hirtelen dolgokat, és a csendet preferálom... utálom, ha vmi megtöri az idilli csendet, pláne ha az egy zombi bárddal a kezében és éppen meg akarja enni a kameramant.
-
MODERÁTOR
válasz Old Death #1225 üzenetére
én bátyám is orvsotanhallgató. az mond magának valamit hogy ideglelés és bleri boszorkányok sztorija? mert ez az
mellesleg a dvd shrink szvsz jó. most a különbséget a shrinkel és egy jobb ripelt dvd közt nagyítóval látod. persze csak az kell mai kell. pl menü nem ... jah és oldy egy 9 gb s dvd 4,5 nem fog ugy kinézni mint 9 gb n!"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Old Death
senior tag
jaja... arra gondoltam... az nem is zúzós film =)))
DL lemez
van olyan progi ami sokkal kevesebb képhibával dolgozik... igaz nem is végez 20 perc alatt...
Petie: én sem bírom... csak nézem...
-
Cicero
őstag
A Blair Witch (Ideglelés) az egy pszichó-thriller (remélem jól írtam le ), ez a Cannibal Holocaust meg egy össze-vissza darálós, vérömlős horror. Azért nem mindegy, mondjuk én jobban besza*ok az Ideglelés fajtájú horrorokon, mint a ''csapból is vér folyik'' stíluson. Egyébként három hippiről szól, akik elmennek Blérbe felkeresni egy boszorkát aki állítólag elrabolt 12 gyereket, megkízonta és megölte őket, a végén meg őket is megöli. A film háromnegyede arról szól, hogy a csaj ereszti a taknyát a kamerába és ordibál a sátorban Ideglelés 2 látta valaki?
-
Old Death
senior tag
tudtam én...
én is ilyen vagyok... ha ömlik a vér nem érdekel.. .csak ne ijetszgessenek
sztem azt is láttam... ez nem az mikor egy kisebb társaság indul a srácok nyomába? meg vmi házban kötnek ki?
dejó nekem, h holnap architektúrából zh-t írok.... számrendszerek... 1-es komplemens, 2-es komplemens képzés, alakítás... mi kell még... csak pár pont a stabil ketteshez
legnagyobb poén, h nincs könyv (miért lenne) van power point dia, amit le lehet szedni a tanbá honlapjáról (most vagy mindenki hülye, vagy senki nem találja, de fönt van nyugodjunk meg... 3 órán át figyeljünk, jegyzeteljünk és tanuljuk meg az anyagot... persze amilyen rendesek nem fogadják el régi architektúrámat.... már miért is... ismétlés a tudás anyja... na mindegy.... majd vmi alkotok.... egy imára remélem még jó vagyok Istennél
-
veterán
Hohohoo (nem a mikulás vagyok) álljunk meg egy apró szóra
a Cannibal Holocaust NEM össze-vissza darálós, vérömlős horror. A Cannibal Holocaust egy igaz történet, dokumentumfilm, a kannibálok ilyenek!(én csak tudom )
én is a psycho-thriller-ekért vagyok oda, de ez a Holocaust nagyobbat ütött mint bármelyik másik film, ez a színtiszta valóságot mutatja be és éppen ezért üt ennyire.
Ideglelés 2-t láttam, abban meg asszem az 1ben meghalt emberek nyomába szegődnek, meg ki akarják deríteni mi törpént vagy hogy.
oldy: mi szorítunk Tes'vér
na most meg hagyjatok jön a tömény 2.5 órás Ponyvaregényॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
rémeket látok? vagy oldy télleg kitöröltetted az egyik hsz-ed innen a végéről?
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Old Death
senior tag
töröltettem...
keserű hangú hozzászólás volt... kiírtam magamból a dolgokat... majd miután elküldtem rájöttem, h ez mégis csak egy fórum... így megkértem MárK-ot, h törölje... (mire jó az msn )
-
Old Death
senior tag
gondoltam, h látta... csak utána még inkább szartam a dolgokra és úgy döntöttem majd mutatom azt azoknak mire szükségük van... aztán pár év és kiélem féktelem dühömet
möbi... kezdesz ellaposodni... az utóbbi 50 hsz-d 75% egyszavas, vagy egyszmájlis
-
veterán
befosok komolyan...
már a 3.ik warez oldal ír nekem emailt hogy menjek és töltsek le tőle...már rohadtul idegesít.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Old Death
senior tag
tököm tudja... mé nem ti szervezitek?
elkajálgatok én egyedül is
vmit akartam írni... de nem jut eszembe mit... ja megvan... rendeltem digit fényképezőt... lassan lesznek képek is amit eddig megígértem
[link]
-
veterán
válasz Old Death #1242 üzenetére
hehe jól van, aranyos kicsike.
én most Halálos Iramban 1 és 2 eredetit akarnám megrendleni valahonnan, nem tud vaami olcsó online helyet ahol meg lehetne szerezni?ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Old Death
senior tag
LL
először akartam írni, h tudom, h aranyos vagyok... de láttam, h vmi digitgépet linkeltem, tehát vszínű ő lesz az aranyos nem én
nem tudok sajna... néztem pár helyet, de kúva drága
tudja miért jók a könyvtárak? mert a könyvtári könyvet nem kell megvenni... csak az olvasójegyért ill. a tagságért kell fizetni...
-
MODERÁTOR
most mit írjak. itt vitáztok hogy leírta dít a fájdalmát erre törölteti hát ez mi ha nem ll ? amugy meg a digitgép jaffa. nekem nincs most de mind1 nem is naon kell. mi a pálya ma márc. 15 én? télleg szombattal mi lesz?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Old Death
senior tag
a megbeszéltek szerint halad minden...
digitgépet régóta szeretnék, s most keret is van rá, így megvettem... meg egy plusz dolog ami a tatyómban lesz nap mint nap... szép...
ma forradalmat írtunk vazze... igaz egy év múlva elkenik a szánkat... remélem világos mindenkinek, h egy puskával nem lehet háborút nyerni...
pálya? punnyadás... szervezés, számolás a részemről...
most tudatosult bennem, h amit meg akartam venni házat azt már nem lehet kapni... ezt a kib-t, így most ház nézőben vagyok... CM Stacker még mindig egy vágyálom... ha nyerek kis lóvét meg is veszem... csak most szobafelújítás projekt van... majd ha kész lesz és minden olyan majd linkelek képeket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Hálózati / IP kamera
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- OLED TV topic
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest