Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bLL^
senior tag
válasz Gorneck #1901 üzenetére
Csapat: 5on5 4csoport 5csapat/csoport első 2 playoff-ba kerül ott double-elimination elv szerint megy tovább felsőági nyertes vs alsóági nyertes játsza a nagy döntőt.
Jah és Search and Destry játékmód 30körös mapok amelyik csapat előbb eléri a 16 kört nyert.
Legfontosabb! 1. hely 100k/csapat 2. 75k 3. 50k Múltkor 2. voltunk de akkor még nem volt ilyen komoly díjazás sajnos.
[Szerkesztve] -
veterán
eladó lehet az alaplapom, procim, vga-m, és ramom. adataimnál látjátok mim van. ha esetleg van vmi ismerősötök akkor szóljatok
ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
veterán
válasz Gorneck #1906 üzenetére
nagyon csábít az a core2
látom ds3-as lapod van. mennyire vagy megelégedve vele? én ds4-et néztem ki magamnak e6300al 2*512 rammal 7600gt-vel. ez oan 160k nagykerből ofc.
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
D.Orion
veterán
Re! Nah vazeg ennyi ídő után végre újra van netem. Hétvégén voltam Tbányán és úgy néz ki, hogy szinte minden hétvégén átugrok felétek. Egyszóval, ha van valami fehérvári üzletetek akkor szóljatok és szívesen segítek, ha tudok, a távolságok áthídalásában, ingyen. Nah jó, monitort nem vállalok! Gépházat még igen.
-
bLL^
senior tag
Petie beszerezhetőek ezek a cuccok másfél héten belül és mennyiért?
Thermaltake 12cm-es led fan, típus:A2018
Revoltec 12cm kék led venti
Aerocool Turbine Fan 12cm ledes venti
és Terratec kék tépraköthető 150cm-es neonszalag -
bLL^
senior tag
bebugolt a firefox 2x lett elküldve.
[Szerkesztve] -
veterán
háj.
Aerocool Turbine Fan 12cm ledes venti - 3800huf
Revoltec 12cm kék led venti - 3400huf
neon szalag van most Revoltecben, 150cm-s kék 4300 huf
tt hűtőt nem találtam sajnaॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
-
bandus
veterán
upup és help!
tudnátok mondani tb-n valami jó számtech boltot, nagy választékkal?táp kellene sürgősen
Esetleg konkrét elérés is jöhet, legjobb telszám lenne.
köszi szépen"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mr_Vercetti
őstag
[link]
[link]
[link]
[link]
Telszámok ott vannak az oldalakon.
[link] -> Neki meg tatán van boltja, (Vision Computer) ott a telszáma az adatainál, ha megmondod hogy a PH-ról hívod, valszeg olcsóbban meg is kapod amit akarsz. Persze minden vadi új, rendes bolt, és nagyon sok mindent tud hozni.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ilyet nem tud vki?! [link]
Gorneck#1239
-
veterán
válasz Gorneck #1925 üzenetére
hát jah most jó ramom van de ddr1-es hynix 400mhz-es, p4emben 520at ment
mondjuk most ddr2ben nemtom melyikek azok a ramok amiket jól lehet húzni. de most úgyis csúszik core2 sosincs pénzem és itt ph-n 60-65t ér a technikám. inkább keresek valami tatabányai hülyegyereket és eladom neki 85ért
(#1926) Gorneck23: körbe néztem én sajna nemtok ilyet
[Szerkesztve]ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
Probiker
aktív tag
válasz Gorneck #1926 üzenetére
Ha már bill-nél tartunk akkor tudtok olyan boltott tébányán (vagy itt a közelben) ahol van raktáron fasza egér? (min 5gombos kéne)
kb fél éve vettem teszkóba trust lézeres egert, minden fasza volt, amíg be nem hányt. fél év alatt kb 3x cserélték
Nemtudom miért van mindenki oda a core 2 duokért. Ennyire nem lehet fontos a teljesítmény. Ami nemmegy X2 3800+on az engem nemérdekel (még)
[Szerkesztve]Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
Probiker
aktív tag
Ha mutatsz nekem egy monitort ami meg is tudja jeleníteni azt a 300+fsb -t akkor lecserélem core 2 duora gépemet Mert pl az én moncsim 640x480ban is csak 160Hz-t tud....
Nemvagyok egy nagy szaki, de amit nem látsz azt minek kiszámolnia a gépnek? Vagy én vagyok ennyire félre informált?Ford Mondeo Tournier 2.0 16v Ghia. ABS,ASR... Röviden Ghia :)
-
bLL^
senior tag
válasz Probiker #1930 üzenetére
75hz-es lcd-m van de nem a vertikális szinkron a lényeg hanem hogy multiban az fps a lényeg minnél több annál jobban adja a lövést, és 333 az az érték ami az ideális. (a 125 a másik) Ennek az oka a q3 engine. De ez egy másik dolog...A lényeg h van létjogosultsága a c2d-nek, van aki játékokban is ki tudja használni a különbséget, ami ugye nem is kicsi a 4200+nál, hatványozottan igaz a 3800+nál.
-
MODERÁTOR
na wow trial megy a szünetben. kivi leszk rá. regelésnél kért bankkarit adtam neki valami x et ugysefog tecceni tom.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
Cicero
őstag
Keresek Samsung 512/400 DDR memóriát 9.000 Ft-ért! Érdeklődni priviben!
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
-
bandus
veterán
Köszi a linkeket. Végigtelefonáltam mindet, de fsp táp sajnos mindenhol hiánycikk, és csak a hét közepére tudtak volna hozni, nekem pedig minél hamarabb kellett. Nem is tudtam, hogy vision tatai. Mostantól nála vásárolok, ha fejlesztésre kerül a sor. Mi ph-sok segítsük egymást
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
D.Orion
veterán
Ez így igaz. Sajna sok az fps huszár, rájuk az a jellemző, hogyha odaülteted őket egy olyan gép elé ami max 80fps-t tud akkor meg vannak hallva... CoD1-et már nem lehet játszani, mert a sok huszárjani 999fps-el úgy rohangál a pályán, hogy nincs hangja. Én CoD2-ben örülök ha megvan valahol a 125 fps(1024x768 és low-end detail) és mégis megy a játék, mert igyekszem taktikával pótolni az fps-t, persze ha tunker barátunk belép tőlem egy métere az ejtón akkor igen necces a dolog
CoD2-ben az a pláne, hogy olyan lövéseket bead, hogy az ember maga is elgondolkodik azon, hogy az mi volt... Néha veszek demot azt visszanézem lassítva és vannak olyanok, hogy csávótól 5cm-re sütöm el a fagyvert térd magasságban azt fejesnek írja ki, csak azért, mert közben rángottam egyet felfele az egéren. -
MODERÁTOR
válasz D.Orion #1940 üzenetére
pont a szervernek meg a kliensnek lenne a dolga, hogy a különböző késleltetésű minőségü dolgokat összehozza. hogyha térdre lősz oda is menjen. ezt nemértem. nem cod ozok. ennyire szar a szervere?
bf2 vel tudok itt huszárkodni. azsejó sokszor van olyan ,hogy lövöd a tankot és átmegy a raketta rajta --> késik a szerver és szerinte a rakéta nem arra ment."Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
tud valaki valamit az ászusz tápokról? ha lesz melom veszek
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
D.Orion
veterán
Hát valószínűleg a szerverek ilyen szarok. Én szinte csak magyaron játszok, de ma felmegyek valami németre azt megnézem, hogy ott mi a helyzet. Nálunk katasztrófa. Funolni tökéletes, de másra nemjó.
BF2-vel még nem játszottam, biztos nem lehet kellemes érzés mikor a 60tonnás dögöt ''nem találod el''
ASUS: Számomra egyet jelent a marketing márkával... Én semmit nem veszek tőlük. Túl drágák és szoktak olyan egetrengető baromságokat csinálni, hogy a hajam az égnek áll(AGP 6800GT 128MB/256bit DDR). Szerintem abból az árból vehetsz valami FPS-t vagy Chieftech-et is.
[Szerkesztve] -
bLL^
senior tag
válasz D.Orion #1940 üzenetére
Sztem ez az unhitség cod2ben nem a szar hálózatikódnak köszönhető mert mondjuk holland, francia, angol szervereken sokkal jobb átlagban Mo.-ról a ping mint cod1-ben vagy uo-ban, nekem inkább úgy tűnik, hogy a hitbox nem úgy van mint cod1ben, hogy csak ott van ahol a test hanem néhol kilóg mint pl cs-ben persze nem olyan drasztikusan.
szerk.: én egy évig 125fps-el játszottam (p4, 9800pro) Csak most ősszel lett Core2Duo-m és sztem ha vkinek megvan a 125 egyáltalán nincs hátrányban a 333fps-esekkel szemben. Egyik nap játszottunk olyan németek ellen akiknek futás közben nem volt hangjuk. Szóval nem csak fps-el lehet ezt a hang nélküliséget elérni.
[Szerkesztve] -
Cicero
őstag
Tényleg nincsen senkinek egy 512-es memóriája Tb-n, aki megszabadulna tőle 9 ezerért?
-
Cicero
őstag
Tessék kitölteni: [link]
13%-os lúzer vagyok -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bontatlan Lenovo ip. 3 "Kis Gamer" Laptop -35% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
- Samsung Galaxy S24 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest