- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogil99
aktív tag
válasz
Teasüti
üzenetére
Őszintén szólva most értettem meg a logikáját annak a taksnak amit írtál. Eddig csak a sorok egymásutánját néztem és nem értettem. Az a "tudom hogy benzin, de mitől megy?" állapotban voltam. Mivel nem hagyott nyugodni a dolog arra gondoltam, mi lenne, ha az utolsó (6.) sort elvenném belőle, és akkor mindig figyelné azt, hogy nem roamingolok-e. Később próbáltam valami sajátot gyártani, amihez (még ha nem is sikerül) nagy segítség volt, hogy mutattál egy lehetőséget, mert anélkül az is problémás lett volna, hogy fogjak hozzá.
Szerintem nekem a %TNET értelmezésével van a gondom. A leírás szerint:
"Telephone Network (dynamic, monitored)
%TNET
The current telephony network operator the device is using."Ez nekem úgy jön le, hogy ez mindig az épp aktuális hálózat, amit használok. Ha ezt összehasonlítom az előzővel ahogy javaslod, akkor lesz változás, ha átmegyek a határon és roamingolok. De ha már ott vagyok, és újrabootolok, vagy egy airplan off/airplan on után már nem lesz változás az előzőhöz képest és nem vizsgálja, hogy teljesül-e a roaming mint feltétel (ha jól értelmezem). Ezért próbáltam egy fix értékhez hasonlítani a pillanatnyi szolgáltatót, ha már egyszerűbben nem tudok a roaminghoz kapcsolni eseményeket. Ezt hiányolom a taskerből (vagy az ismereteimből?).
pl. így vagyok ezzel a nyavalyás screen off -al is, amit csak feltételként (Contextben) tudok megadni, holott nekem következményként (taskban) lenne rá szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen program, ami...?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 12Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Laptop ramok DDR5 8Gb 4800Mhz SK Hynix / Samsung, akár nagy tételben is, mennyiségi kedvezmény van!
- Új Samsung Galaxy S25 128/8GB 3év Navy garancia!
- MacBook Pro M1 Max 2021 14" col 32GB ram 1TB SSD
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 256GB 1 év garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest