- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dispose
csendes tag
Köszi a választ.
Tegnap szétszedtem a tápot- ventilátort, és jobban kipucoltam (egyszer már megcsináltam, de nem segített), majd adtam neki egy kis WD 40-et. Tudom, hogy csak ideiglenes megoldás.
Még gondolkodom, hogy melyik legyen, de az nem lenne baj, ha halkabb is lenne picit. Csere esetén pedig biztosan a forrasztás lesz, mert van hozzá eszközöm.#1408
neked is köszönöm a választ.
-
Dispose
csendes tag
Sziasztok!
Nekem van egy FSP ATX-400PNF tápom, amiben a ventilátor meghalt. Elolvastam rengeteg hozzászólást,és az lenne a kérdésem, hogy ti melyik ventilátort javasoljátok. Találtam itt Coolink Swif2 120p, COOLERMASTER Blademaster R4-BMBS-20PK-R0 stb, A Coolinkra néhánya írtátok, hogy nem indul, néhányan mondták, hogy fektetve nem jó használni. Valaki cserélt már ilyen tápegységben ventilátort?
Köszi
Disp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- eBay
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest