Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ismert ventilátor gyártók termékeinek adatlapjai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Lehet például lézeres hőmérővel, amit csak rá kell irányítani a mérni kívánt alkatrészre.
Vagy egyes multiméterek tartozéka szokott lenni a vezetékes, hőelemes szenzor. Mivel ez egy mm átmérőjű gömbben végződik, én az alumínium hűtőborda oldalába fúrtam egy kis lyukat, ami a tápegységen kívülről is hozzáférhető, abba dugtam bele a hőelemet, pasztázva. (Régebben kísérleteztem valamit ezzel kapcsolatban, hogy meddig lehet csökkenteni a fordulatot.)
Természetesen a szekunder oldali diódák hűtőbordájáról beszélek, nem a primer oldali kapcsolótranzisztorokról, vagy az aktív PFC FET-ről, ahol a borda hálózati feszültség alatt van, tehát azt laikusoknak ki kell hagyni az ilyen játékokból. De az nem is szokott annyira melegedni. Az is melegszik persze, csak kevésbé.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest