Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Idővándor
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Az RGB LED TV leváltja az OLED-et?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátyás300
újonc
Köszönöm a tanácsodat, akkor a Go Angol felejtős ezek szerint, bár nem is bánom, eléggé túlárazottnak tűnik, ráadásul az előadó modorosságát sem lenne könnyű elviselni több száz órán keresztül.
Igen, gondoltam hogy több forrásból tanulom a nyelvet, de nálam ez nem igazán működik.
Inkább egy adott forrásból dolgozok, azt pedig nagyon jól és alaposan megtanulom.Tudom, hogy a "profi nyelvtanulók" napi nyelvtanulási programja úgy néz ki, hogy megtanulnak mondjuk 15 Anki szókártyát, feldolgoznak egy adott nyelvtani részt, meghallgatnak egy podcast-ot, megnéznék egy sorozatrészt angol felirattal vagy anélkül, illetve felolvasnak egy könyvből. Próbáltam ezt, de elég hamar elegem volt belőle, ráadásul úgy éreztem hogy nagyon sok információ zúdult rám, és nem tudom a helyén kezelni őket. Szerintem ez hosszútávon nem igazán kivitelezhető az én esetemben.
Inkább szép lassan haladok, nagyon alaposan megtanulva és begyakorolva mindent.
A2-es szinten már vagyok, de szeretném elölről átvenni a teljes anyagot, és alaposan rögzíteni, mert úgy érzem hogy az eddigi tudásom nem elég magabiztos.Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a jövőben nem tanulom más forrásokból az anyagot, hanem csak egyszerre egy forrásra összpontosítok, és ha végeztem, utána térek át a másik anyagra. Így élvezetesebbnek és könnyebbnek tűnik a tanulás és nem érzem azt, hogy túl sok az információ.
Esetleg akinek van egy kis ideje, az belenéz az English For Everyone könyveibe, hogy jónak találja -e? Itt lehet belenézni a középhaladó könyvbe például (B1-alsó B2):
[link] - "Olvasson bele a könyvünkbe"Di Natale: tanárra is gondoltam, de egyelőre nem érzem nehéznek a kezdő szintű tananyagot, úgyhogy egy darabig önállóan szeretnék haladni, amíg nem érzem úgy, hogy már nem értem az anyagot.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 9070/9070 XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5080 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- Dell OptiPlex 7050 Micro i5-7500 / 8GB RAM / 256GB M.2 SSD
- Kompakt Gamer PC - i5-4750 + R9 380 4GB + 8 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest