Hirdetés
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
Korábban már említette más is meg én is, de nagoyn nem jöt rá válasz.
Aki használja a TVGO szolgáltatást annka működik a legutóbbi (kb 1 hetes) frissítés óta?
Nekem azóta is csak Hiba: undefined (9) hibaüzentet dob :/Termésetesen az online hibabejelentő sem működik....
-
dchard
veterán
válasz
DJ. Ru$y #89768 üzenetére
Gyuszi83-nál nem változott semmi, az hogy váltás után egy megabittel kevesebbet becsül azonos power mellett, azon azért ugye nem lepődünk meg nagyon. Ez elhanyagolható. Egyébként a modemek 4-6dB SNRM mellé becsülnek és szinte mindig kicsit túlbecsülik a valóságot, a power-t viszont nem veszik figyelembe, azt nekünk kell belekalkulálni.
Ami viszont furcsa, hogy a váltás után alacsonyabb marginhoz kisebb INP tartozik, ez nekem ellentmondás. Érdemes pár napot várnia, aztán megnézni újra, mert nekem az az INP soványnak tűnik a 6-os SNRM-hez. Lehet hogy a DSM még nem lőtte be a vonalat a végső állapothoz. A HGW-t még véletlenül se kapcsolgassa/áramtalanítsa.
Dchard
-
South Velen
addikt
válasz
Garold #89785 üzenetére
Koszi.
Akkor megvarom a szamlat. Egyebkent a szerzodesmodositason kovul semmi jele sehol, hogy magenta 1-es vagyok. Ez igy normalis? Igy most azt se tudom egyelore, jar -e a csaladi opcio, a moziklub es a tvgo.
A mobil topikban mar tobbszor feltettem a kerdest de senki nem tudott valaszolni. Annyit mondtak hogy a 1414 magentaskent koszont, sajnos engem nem.
Szoval van valami jele annak a netes ugyfelszolgalaton, vagy az appban hogy mostmar magenta 1 csomagban vagyok? Vagy igy normalis, hogy nincs? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Telefonon rendeltem vezetékes nethez mobilt. Mivel régebbi netmánia csomagom volt, át kell váltani újra. Ezzel nincs is gond, tisztában voltam vele. Kb 10 percre rá visszahívtak, hogy nem csak úgy van, mert először kiküldenek egy routert ami modernebb (a meglévőt fél éve cserélték) és ez is rendelésnek számít. Nekem kell bekötnöm, majd a régit visszaküldeni és miután megérkezik hozzájuk, akkor jöhet a mobil rendelése. Ez így rendben van? Ja, és mindez kb másfél hét mire visszaér, könyvelik stb. Én nem szeretném az eddig jól működő routert lecserélni, rádasásul mindig kijöttek ha valamit cserélni kelett. Eléggé bonyolultá vált. Rendeltem tőlük már laptopot, tv-t, tabletet, mindig pár nap alatt a kezemben volt. -
Garold
senior tag
válasz
South Velen #89784 üzenetére
A webshop nagyon ritkán mutatja a valóságot. A szerződés a mérvadó, ha az abban foglaltakat nem teljesítik jogosan reklamálhatsz.
-
South Velen
addikt
Sziasztok!
Nemrég váltottam Magenta 1-re és az igénybejelentőn és a szerződésmódosításon ott a Magenta kedvezmény (spec 1-gyel), de a webshopban az áttekintésben a havidíjaknál már úgy mutatja mintha nem lenne. (a rendes piaci árakat mutatja)
Normális ez? Mondjuk nincs digi itt, de ha a szerződésben ott van a spec kedvezmény, és nem kapom meg mégsem, akkor verhetem az asztalt? Vagy ez így rendben van hogy ott nem mutatja? A mobil előfizetésemhez se látom a 2000 Ft-os kedvezményt a Net 15 csomaghoz.
Viszont az 1 éves otthoni szerződés miatti 3 hónapos havidíj kedvezményt meg levonva mutatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest