Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma megyek dolgozni. Szerintem a cserépvágás még rám vár . Ha befejezték teljesen akkor pedig mennem kell egy felbúvó ajtót készíteni hogy valamelyest zárt legyen egy padlás.
Tegnap édes nagy örömére itthon voltam. Ilyenkor jobban fogy a pénz mert én megveszem azt amit kell. Pl. csizmára volt szüksége édesnek és ő magának nem venné meg mert olyan kis spórolós de ha én vele vagyok akkor nincs mit tenni mert ha én veszek neki akkor abból semmi jó nem sül ki. Én is kaptam farmert mert kihíztam azt amit nemrég vettünk. Egy téli sapit is venni kellett mert a tavalyi eltűnt. Inkább dolgoznom kell akkor kevesebb pénz fogy.
Ma reggel édes és cunci velem jönnek Fehérvárig mert viszi az apjához hétvégére. Holnap megkezdi a karácsonyi ajándékvásárlást édesem. Nem hagyhatjuk az utolsó pillanatra mert nem kapunk a végén semmit.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Interactive Brokers társalgó
- Apple notebookok
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Strix G15 WQHD 165Hz Ryzen9 6900HX 16GB 512GB Nvidia RTX 3080 8GB 150W Win11 Garancia
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással
- iPhone 13 Pro fehér, kártyafüggetlen 256GB, 93% akku, szuper állapotban
- Bomba áron új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest