Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
bim
veterán
Jó reggelt.
Ma megyek dolgozni. Szerintem a cserépvágás még rám vár . Ha befejezték teljesen akkor pedig mennem kell egy felbúvó ajtót készíteni hogy valamelyest zárt legyen egy padlás.
Tegnap édes nagy örömére itthon voltam. Ilyenkor jobban fogy a pénz mert én megveszem azt amit kell. Pl. csizmára volt szüksége édesnek és ő magának nem venné meg mert olyan kis spórolós de ha én vele vagyok akkor nincs mit tenni mert ha én veszek neki akkor abból semmi jó nem sül ki. Én is kaptam farmert mert kihíztam azt amit nemrég vettünk. Egy téli sapit is venni kellett mert a tavalyi eltűnt. Inkább dolgoznom kell akkor kevesebb pénz fogy.
Ma reggel édes és cunci velem jönnek Fehérvárig mert viszi az apjához hétvégére. Holnap megkezdi a karácsonyi ajándékvásárlást édesem. Nem hagyhatjuk az utolsó pillanatra mert nem kapunk a végén semmit.
Szép napot mindenkinek.
Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- SQL kérdések
- Hálózati / IP kamera
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest